enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2671
EURO
34,7376
ALTIN
2.400,66
BIST
10.287,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Çok Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Çamelileri Sevindirecek Haber

Çamelileri Sevindirecek Haber
04.10.2017
A+
A-

Devlet Su İşleri Tarafından Çameli Kızılyaka Mahallesinde dere ıslah çalışması başladı.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan çalışma alanına giderek, dere islah çalışmalarını yerinde inceledi ve bilgi aldı. Kısa zaman da bitirilecek çalışmaların ardından Kızılyaka Mahallemize farklı bir görünüm sağlayacak.

”Artık İş Halkımızın”

Arslan ; ”Devletimiz gerçekten çok büyük.Kurumlar arası iletişim, dayanışma ve ortaklaşma konusunda örnek bir çalışma yürüttüğümüzü düşünüyorum. İnsanca yaşanılacak koşullar için atılmış bir adım. Bundan sonra buraları korumak ve kollamak halkımıza düşünüyor. Çalışmalarından dolayı tüm DSİ yetkililerine ve Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi’ye halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Çalışma tüm hızıyla devam ederken mahalle sakinleri Çalışmalar çerçevesinde dere yatakları içerisinde birikmiş olan atık çöplerin ve diğer malzemelerin çıkarılarak kötü görüntünün oluşumu engellenecektir Çalışmalardan çok memnun olduğunu belirtildiler.

 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.