enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Taşeron İşçilerin Sendika Sevinci

Taşeron İşçilerin Sendika Sevinci
27.03.2018
A+
A-

Çameli Belediyesi bünyesinde çalışan 52 taşeron işçi kadro sınavlarında başarılı olmalarından ve 2 Nisan’dan itibaren kadrolu işçilik statüsüne geçmesinden itibaren Hizmet İş Sendikasına üye olarak sendikalı olacaklar . Denizli Şube Başkanı Sezayi Söylemez Çameli Belediyesinde çalışan 52 taşeron işçisini ziyaret ederek, bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

BAŞKAN’DAN SÜPRİZ

Çameli Belediyesi Konferans Salonunda Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın da katıldığı toplantıda Sendika temsilcisi Sezayi Söylemez ; sendikanın vermiş olduğu sosyal haklardan bahsederek, (Düğün Yardımı , yakacak, yevmiye sendika ikramiyesi, üç çocukla sınırlı her çocuk için aylık 25 TL. yardım,okula giden çocuklar için eğitim yardımı vb.) bizde işçi arkadaşlarla bize bu uzun ve meşaketli yolda bizden yardımlarını esirgemeyen başkanımıza Çameliyi çameli yapma konusunda yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkürlerimizi sunar, başarılarının devamını dileriz dedi.

ÇAMELİ BELEDİYESİ TARİHİ BİR GÜNÜ YAŞIYOR

Taşeron işçilerinde insan onuruna yaraşır iş ortamında çalışmalarına vurgu yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli Belediyesine göreve geldiğimiz bu zamana kadar 4 yıl geçmiş yoğun bir çalışma hayatımızda çalışanlarımızla bir araya gelemedik güzel işler yaptık hep birlikte daha güzel projelere imza atacağız “Taşeron işçiliği ülkemizin sosyal problemlerinden birisidir.. Ayrıca bu konudaki önerilerimizi Hizmet-İş sendikası olarak bakanlığa ilettik. Ümit ediyoruz ki, şuanda hazırlıkları tamamlama aşamasına gelen düzenleme bizim istediğimiz şekilde sonuçlanır. 2014 Yılında seçimlerde %64 oy oranı ile geldik ve her seçimde oy potansiyelimizi artırarak devam ediyoruz 2019 seçimlerinde En yüksek oy oranı ile devam edeceğiz .Sendika temsilcisi olarak 2 kişi atayacağız adayınızı siz beliryecekseniz .Denizli’deki ilk sendika örgütlenmesini biz başlatıyoruz bundan sonraki süreçte Allah birlik ve beraberliğimizi korusun ve iş hayatımıza sahip çıkacağız Düzenlemenin hayırlar getirmesini diliyorum. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği kadro müjdesi için Genel Başkanımız ve Cumurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan , Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Jülide Sarıoğlu,Milletvekillerimiz ve Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye teşekkür ederiz ” 7 Nisan 2018 Cumartesi Günü Cumhurbaşkanımız Denizli’de olacaktır bizlerde Çameli Belediyesi Ailesi olarak hep birlikte Denizli’de olacağız ve Cumhurbaşkanımızı coşkulu bir şekilde karşılayıp teşekkürlerimizi sunacağız dedi Düzenlemenin ve sendikaya geçişiniz hayırlar getirmesini diliyorum.

E-DEVLET İLE SENDİKAYA GEÇİŞ

Çameli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda taşeron işçileri ilerleyen süreçte e-devlet kanalıyla Hizmet-İş Sendikasına üyeliklerini gerçekleştirecekler .

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.