enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5480
EURO
34,9058
ALTIN
2.437,24
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Vali Karahan Çameli’yi Baştan Aşağı İnceledi

Vali Karahan Çameli’yi Baştan Aşağı İnceledi
21.09.2017
A+
A-

Vali Hasan Karahan, Çameli’de bir dizi incelemelerde bulundu. Çameli Belediye Başkanlığı önünde Kaymakam Onur Özaydın, Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Başkan Arslan’nı Makamında ziyaret eden Hasan Karahan, daha sonra Belediye Binasında düzenlenen toplantıda muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile daire müdürleri ile bir araya geldi. Vali Karahan’a Denizli İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı’da eşlik etti.
İlçe Protokolü ve Muhtarlarla söz hakkı vererek tek tek tanışan Vali Hasan Karahan Muhtarların sorunlarını dinledi, Vali Hasan Karahan, Arıkaya,Gürsu İmamlar,Cevizli,Karabayır,Çamlıbel gibi vb. Mahallelerin Muhtarları söz alarak mahallerin ihtiyaçların giderilmesi hakkında Vali Hasan Karahan’a bilgi verdiler.
Muhtarlarla Tolantı Sonrası Belediye Başkanı Cengiz Arslan  Vali Hasan Karahan’a Hatıra Tablo hediye etti.

Vali Hasan Karahan Çameli Kaymaklığını Ziyaret Etti. Çameli gezisine kaymakamlık ziyareti ile devam eden Vali Hasan Karahan, Kaymakam Onur Özaydın’dan İlçe hakkında brifing aldı.
Ziyareti içinde Vali Hasan Karahan Hayri Dev’in Yöremize has eserlerini dinledi ve Çameli Kaymakamı Onur Özaydın Hayri Dev’in 3 telli sazını Vali Hasan Karahan’a hediye etti.Devam eden ziyaretleri içerisinde ilçe jandarma ve ilçe emniyet müdürlüğüne ziyaret ederek ayrıldılar.

Hastaneyi de ziyaret  etti

Valisi Karahan, Çameli ilçesinde yapımı biten ve hizmete giren Çameli Devlet hastanesini incelemelerde bulundu.

Çameli ilçesini ziyaret eden Vali Hasan Karahan, ilçe ziyareti kapsamında ilk olarak Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı makamında ziyaret etti. Burada Başkan Arslan’dan ilçenin genel durumu ve sorunları hakkında bilgiler alan Vali Hasan Karahan, daha sonra İlçeye yeni yaptırılan ve hizmete giren Çameli Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

 

İncelemelerde bulunan Vali Hasan Karahan, burada hastahane yetkililerinden bilgi aldı. Tüm katları tek tek gezen Karahan, gördüğü Hastaları kısa ziyarette bulunarak geçmiş olsun dileklerini iletti , hastanenin hizmete girmesi ile birlikte Çamelili vatandaşlarımızın modern ve donanımlı bir hastanede sağlık hizmeti aldıklarını söyledi.

Vali Karahan Çameli Domatesini Beğendi

Denizli Valisi Hasan Karahan Çameli ilçesi Yunuspınarı mahallesinde yaklaşık 5 bin metrekare kapalı alanda şu an üretimi yapılan domates serasında incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Çameli Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer’den İlçedeki Kurulu ve üretime Hazır seralar hakkında bilgiler aldı. Vali Hasan Karahan Çameli Domatesini yayla seracılığında bir numara yapacağız” dedi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “İnsanlar, Çameli cevizi, fasulyesi, kirazından sonra domatesinin tadına bakacak. İlçedeki 300 dönüm sera potansiyelini 5 yıl içinde, 500 dekara çıkarmayı hedefliyoruz. Bizim için örtü altı sebzeciliği önemli, Antalya Kumluca ilçesinde yaklaşık 6 bin çalışan seracı hemşehrimiz var. Bunlardaki gerekli potansiyeli alıp, alım merkezini Çameli’de oluşturacağız” dedi.

Dokuma Tezgahlarını İnceledi

Denizli Valisi Hasan Karahan Çameli Elmalı mahallesinde açılan dokuma tezgahlarını ziyaret etti.

Vali Karahan halk eğitim yetkililerinden bilgiler alarak Çameli’ye mahsus kilim ve bez dokumayı Elmalı Mahallesi’nde canlandırmayı başarılmış olarak ifade etti.

Kilim ve dokumaları bir marka haline getirmeyi ve tüm mahallelere yaymaya çalışan Cengiz ARSLAN El emeği, göz nuru teşekkür etmekle ödenmez. Yerel Yönetimler olarak her konuda destek sağlayacağımızı belirtiriz” dedi ve İlçe Protkolü ile yemeğe katılan Denizli Valisi Hasan Karahan Çameli’ye Hayran Kaldığını İfade etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.