enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
27°C

Yollarını kaybeden minik yaramazlar ilçe merkezine geldi

Yollarını kaybeden minik yaramazlar ilçe merkezine geldi
21.05.2020
A+
A-

Karaman Gölü, bahar ayının gelmesi, havaların ısınması ile bir çok yaban hayvanına ev sahipliği yapıyor. Bunlardan biriside ölen eşine sadıklığı ile bilinen hayatının sonuna kadar yas tutmaları ile efsaneleşen Angut Kuşu’dur. Gölün çevresinde sazlık alanlarda yaşayan Angut Kuşu bir tür sadakatin timsalidir.

BAŞKANIN SEVİMLİ MİSAFİRLERİ

Bugün, Karaman Gölü’nün misafirlerinden olan Angut Kuşunun 6 küçük yaramaz yavrusu yollarını kaybedince kendilerini ilçe merkezinde buldu. Annelerinden habersiz gezintiye çıkan 6 sevimli Angut yavrusu yollarını şaşırarak, Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın evinin yakınındaki inşaat alanına kadar geldiler.

Başkan Cengiz Arslan’ın seslerini duyması ile fark edilen 10 küçük yaramaz Başkanı ve yanındakileri şaşırttı. Yollarını kaybettikleri anlaşılan yavruları bir kafese koyularak , Başkanın oğlu Aykut Arslan, Önceki Dönem AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz ve DESKİ personeli Kadir Akkan ile birlikte angut yavruları yaşam alanlarına bıraktılar. Hem güzellikleri, hem de sevimlilikleri ile görenleri oldukça etkileyen bu ördek türünün yaramazları dikkat çeken yavrular kafesten çıkar çıkmaz annelerin yanına koşarak gittiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.