enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2675
EURO
34,7264
ALTIN
2.403,12
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Canına kıyan genç sağlıkçının intihar mektubu ortaya çıktı

Canına kıyan genç sağlıkçının intihar mektubu ortaya çıktı
27.05.2021
A+
A-

Denizli sabah saatlerinde intihar haberi ile sarsıldı. Pamukkale Üniversitesi’nte Acil Tıp Teknisyeni olarak çalışan 23 yaşındaki Ömer Ç. ek iş olarak çalıştığı bir iş hanında bıçakçıda çalışıyordu. Sabah saatlerinde iş hanına gelen esnaflar genç sağlıkçının yerde hareketsiz yattığını gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

Genç sağlıkçının şırınga ile ilaç alarak yaşamına son verdiği belirlendi. Genç sağlıkçının cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İNTİHAR MEKTUBU

“Bu olaydan kimse sorumlu değildir. Kendi özgür hür irademle yapmış olduğum bir şeydir. Bunu yapmadan önce çok düşündüm hatta daha öncede yapmak istedim ama yapamadım. Şimdi görüyorum ki ben bu hayatı yaşamayı beceremedim. Nereye elimi atsam kuruttum. Aileme ve çevremdeki herkese zarar verdim. Evet isteyerek yapmadım belki hiçbir şeyi ama hep zararım dokundu çevremdeki herkese bu yüzden artık bu şekilde yaşamak istemiyorum…
Bugüne kadar hep bir umudum vardı bir şeyleri düzeltebilmek için ama olmuyor her şey tersine gidiyor.
Anne – Baba sakın üzülmeyin olur mu? ‘ Benim yapamadıklarımı siz yapın annem ve babamı hep mutlu edin. Onlar hep bizim için çabaladılar. Onlarda bizim daha iyi bir hayat şartları altında büyümemizi isterdi.(Burada Kardeşlerine hitap ediyor)
Sakın bana kızmayın hepinizi çok seviyorum… Özür dilerim. Yoruldum.” yazısının yazıp intihar etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.