enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Tagay’dan, Seçmene Doğru Seçim Çağrısı

Millet İttifakı Çardak Belediye Başkanı Alaettin Tagay,”Önümüzdeki dönemde vatandaşlarımıza ucuz konut temin etmek istiyoruz. Tarımda sulama desteği ve enerjide ucuz maliyet hedeflerimiz arasında.. Tabi bunları her başkan adayı söylüyor. Halkımızın projeleri kimin yapabileceğini seçmesi gerekiyor”dedi.

Tagay’dan, Seçmene Doğru Seçim Çağrısı
A+
A-

Millet İttifakı Çardak Belediye Başkan adayı Alaettin Tagay DEHA TV’de Çıtı Pıtı programının konuğu oldu. Tagay, doğum günü ve İstiklal Marşı’nın kabulu ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü olan 12 Mart’ta Çardak Belediye Başkan adaylığı ve çalışmaları, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

”GENÇLERİMİZ ELİNİ TAŞIN ALTINA SOKMALIDIR”

Çardak’ın öz çocuğu olduğunu dile getiren Tagay açıklamalarına memleketine olan sevgisini anlatarak başladı. Tagay,”Ben Çardakspor’un formasını terletmiş birisiyim. Çardak’ta 1994-99 yılları arasında belediye başkanlığı yaptım. Şimdi de elimizi taşın altına sokarak yeniden bu göreve talip olduk. Bizim amacımız gençlere örnek olmak. Biz 5-10 sene sonra emekli oluruz. Gençlerimizde ülkesi, memleketi için elini taşın altına sokmalıdır.”dedi.

”ADAY OLMAK İSTEYENLERE BASKI YAPILIYOR”

Siyasette kadın ve genç sayısını yeterli bulmadığı belirten Tagay,”Ben Çardak’ta gençlerimize kadınlarımıza herzaman söylemişimdir. Aday olun, bizeler destekçiniz oluruz. Ancak çekiniyorlar. Genç yaşta siyasete girerlerse, yarıda kalırsa bunun sonu ne olur diye düşündükleri için geride kalıyorlar. Tabi bir yandanda baskı var. Yakınlarını işten atarız diye baskı yapıyorlar.”ifadelerini kullandı.

”ZAMANIN YANLIŞ İŞLER YAPSAK, HALKIMIZIN KARŞISINA ÇIKMAZDIK”

Başkanlığı hakkı ile yapmanın önemli olduğunu dile getiren Tagay,”Biz zamanında yanlış işler yapsaydık halkımızın karşısına çıkmazdık. Bizim yaptığımız doğrularla bugün Denizli siyaseti Çardak’ın üzerinde oynanıyor. Bizim belediye başkanlığı dönemimizde gazete almak, akaryakıt almak ekonomik tedbirlerden dolayı yasaktı. Bugün bir belediye başkanının iki makam odası var. Ben bunu yadırgamıyorum. İmkanlar eskiye göre daha geniş.. Sadece saltanatı anlamakta zorlanıyorum. Örneğin Çardak anayol üzerinde orada büfeler, yatırımlar yapılsa Çardak kalkınırdı”dedi.

”HALKIMIZIN PROJELERİ KİMİN YAPABİLECEĞİNİ SEÇMESİ GEREKİYOR”

Çardak için projelerinden bahseden Tagay,”Bizim Çardak için daha önce yaptıklarımızı herkes biliyor. Serbest Bölge, Havalimanı gibi birçok işe imza attık. Önümüzdeki dönemde vatandaşlarımıza ucuz konut temin etmek istiyoruz. Tarımda sulama desteği ve enerjide ucuz maliyet hedeflerimiz arasında.. Tabi bunları her başkan adayı söylüyor. Halkımızın projeleri kimin yapabileceğini seçmesi gerekiyor. Ben kazansamda kaybetsemde herzaman Çardak’ın arkasında olacağım. Bana düşen bir görev varsa her zaman hazırım.”şeklinde konuştu.

Millet İttifakı Çardak Belediye Başkan adayı Alaettin Tagay’ın açıklamalarının tamamnını videodan izleyebilirsiniz..

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.