enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4373
EURO
34,7937
ALTIN
2.435,22
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
28°C
Denizli
28°C
Hafif Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

CHP Denizli Milletvekili adayı Şeref Arpacı, Emekçilerimiz hak ettiğini alacak!

CHP Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı, Honaz İlçe ziyaretinde vatandaşla kucaklaştı, pazar esnafı, üreticiler ve fabrika çalışanlarıyla bir araya geldi. “Kardeşçe bir yaşama ulaşacağımız; hoşgörünün egemen olduğu bir Türkiye’yi yeniden hep birlikte var edeceğiz” diyen Arpacı, “Bizim iktidarımızda, üretim ve istihdam önceliğimiz olacak. Emekçilerimiz hak ettiğini alacak” ifadelerini kullandı.

CHP Denizli Milletvekili adayı Şeref Arpacı, Emekçilerimiz hak ettiğini alacak!
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçim çalışmaları kapsamında Honaz’da vatandaşlarla buluştu. 7’den 70’e herkesle bir araya gelen Arpacı, vatandaşların sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Türkiye’de, değişimle halkın iktidarının egemen olacağını, ülkeye yeni bir baharın geleceğinin altını çizen Arpacı, Millet İttifakı olarak hayata geçirecekleri projeleri anlattı, üretim ve istihdam noktasında yeni bir dönemin kapılarını açılacağını söyledi.

PAZAR ESNAFIYLA BULUŞTU

Honaz’ın Emirazizli ve Kaklık Mahallelerinde kurulan semt pazarında vatandaşla sohbet eden, üreticinin ve pazar esnafının talep ve isteklerini dinleyen Arpacı, “Vatandaşımızın sorunlarını biliyoruz. Çiftçi ürettiğini satamıyor, satsa da para kazanamıyor. Üretim yapan çiftçinin, esnafın derdine derman olacağız. Halkın iktidarında, üretim seferberliği başlayacak. Tüm Türkiye üretecek. Planlamayla, Türkiye’yi büyüten akılla, el birliğiyle bu büyük üretim dönüşümünü gerçekleştireceğiz ve sonunda zenginleşen halkımız olacak” ifadelerini kullandı.

“EMEKÇİLERİMİZE SÖZ”

Honaz’da fabrikaları ziyaret eden, özellikle emek yoğun tekstil fabrikalarında kadın çalışanlarla bir araya gelen Arpacı, “Tekstil sektörünün önemli bir aktörü olan Denizli’mizde binlerce emekçi, işçi kardeşimiz ter döküyor, üretiyor. Kadın çalışanlarımız emekleriyle sektörün büyümesine önemli bir katkı sunuyor. İşçimiz, emekçilerimiz ülke ekonomimizin temel taşı, üretimin başaktörüdür. Her medeniyet işçilerin omuzlarında yükselmiştir. Bu iktidar döneminde maalesef emekçimiz, çalışanımız hak ettiğini alamamıştır. Emekçimize, işçimize, kadın çalışanlarımıza söz! Artık hak ettiğiniz gibi sizlerin de yüzü yeni dönemle gülecek. Türkiye’miz ikinci yüzyılına girerken değişim rüzgarıyla yeni bir ivme ve güç kazanacak. Millet İttifakı olarak ekonomimizi ayağa kaldıracak, üretim ekonomisine geçirecek uygulama ve yöntemlerle, nitelikli iş gücü ve gençlerimizle, ülkemiz çok daha iyi seviyelere getireceğiz. İşçimizin kaderi değişecek. Ülkemize yeni bir bahar gelecek. Bizim iktidarımızda üretim ve istihdam önceliğimiz olacak. Emekçilerimiz hak ettiğini alacak” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.