enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

CHP Denizli sandık görevlisi krizi sonrası Yeşil Sol Parti’den destek istedi iddiası.. Liste krizi de belgesiyle cabası!

Sosyal Medyada Dip Dalga Hareketi Kurucu lideri olarak tanınan Celal Eren Çelik, CHP Denizli’nin Pamukkale ilçesinde geç verdiği sandık görevlisi listesi ile ilgili dikkat çekici paylaşımlarda bulundu. Celal Eren Çelik, sandık görevlisi krizinde CHP’nin Yeşil Sol Partisi’nden destek istediğini iddia ederken, ilçe belediye başkanlarının buna itiraz ettiğini iddia etti. Çelik, Milletvekili aday listesi ile ilgili Dneizli İl örgütünün Genel merkeze mektup yazdığını ancak dikkate alınmadığını söyledi.

CHP Denizli sandık görevlisi krizi sonrası Yeşil Sol Parti’den destek istedi iddiası.. Liste krizi de belgesiyle cabası!
A+
A-

CHP Pamukkale’de sandık görevlisi listesinin verilen süre geçtikten sonra teslim edilmesi şoku yaşanıyor. Olayın dün akşam ortaya çıkması sonrası AK Parti Denizli, geç teslim edilen listeye itiraz ederken, sosyal medyada da yaşanan olayın yankıları devam ediyor.

CHP Denizli’de Yeşil Sol Parti’den destek istedi iddiası!

Sosyal Medyada Dip Dalga Hareketi Kurucu lideri olarak tanınan Celal Eren Çelik, konu ile ilgili paylaşımlarda bulundu. Çelik ayrıca CHP’nin Yeşil Sol Parti’den konu ile ilgili destek istediği iddiasında da bulundu.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Çelik, ‘Denizli’nin en büyük ilçesi Pamukkale’de CHP ilçe başkanı Arda Arpacı sandık görevlilerini YSK’ya bildirmeyi unuttu. 5 dakika kala YSK’ya giden listelerden 1. Bölge kabul edildi ama 2. Bölgeye giriş yapılamadığı be Pamukkale’de 437 sandıkta CHP’nin sandık görevlisi olmama riskinin olduğu ifade ediliyor. Allah bize sabır versin…’ ifadelerini kullandı.

Çelik ardından konu ile ilgili, ‘Denizli Pamukkale’de YSK’ya sandık görevli listesini vermeyi unutan “Aklıevveller” çözümü Yeşil Sol Parti’den müşahit istemekte bulmuş. Arkadaş Yeşil Sol Parti daha önce seçime katılmadığı için sadece müşahit yazdırabilir. E müşahit kendi partinden de yazılır. Hepsi ayrı skandal’ diyerek CHP’nin Yeşil SolParti’den konu ile ilgili destek istediği ancak, YSP’nin de yeni parti olduğunun gözden kaçırıldığını ifade ederek bu adımı ‘Skandal’ olarak niteledi.

Belediye başkanları itiraz etti mi?

Konu ile ilgili ilçe belediye başkanlarının da Yeşil Sol Parti adımına itiraz ettiğini yazan Çelik, ‘Pamukkale’de 437 sandığın boş kalması krizini Yeşil Sol Parti’den müşahit “İthal” edip sandıkları onlara emanet etmek isteyenlere ilçe ve belediye başkanları” Bu Yeşil Sol Parti ile fiili ittifak olur, halka bunu izah edemeyiz” diyerek karşı çıkmış. “Unutma” nasıl açıklanacak acaba?’ ifalerine yer verdi.

Milletvekili listesine itiraz mektubu yazdılar, dikkate alınmadı!

Yeni bir gündemle ilgili de paylaşımda bulunan Celal Eren Çelik, Denizli’de CHP’nin belirlediği milletvekili listesine il ve ilçe başkanlarının liyakatsizliği ve yanlışlığı ile ilgili itiraz mektubu yazdığını ancak genel merkezin konuyu dikkate almadığını söyledi.

Attığı tweet’te Çelik, mektubun ıslak imzalı halini de yayımlayarak, ‘Denizli İl ve İlçe Başkanlarının milletvekili aday listesi ile ilgili Genel Merkez’e bir uyarı mektubu yazarak, adayların liyakatsizliği ve yanlışlığını dile getirdiği, listenin YSK’da son halini almadan düzeltilmesini istediği ancak dikkate alınmadıkları ortaya çıktı.’ ifadelerini kullandı.

Ya Genel Başkan Yardımcısı ya da ilçe başkanı gerekeni yapsın’

Yaşanan sandık görevlisi skandalı sonrası CHP’nin gerekeni yapması gerektiğini savunan Celal Eren Çelik, ‘Partinin Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili ve bu seçimde de Denizli’den aday. Denizli’nin en büyük ilçesi Pamukkale ve siz Pamukkale’de sandık görevli listesini YSK’ya vermeyi unutuyorsunuz. Ya Genel Başkan Yardımcısı ya İlçe Başkanı gerekeni yapsın.’ ifadeleri ile CHP Pamukkale ilçe başkanı Arda Arpacı’ya yüklendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.