enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2717
EURO
34,7252
ALTIN
2.401,27
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

CHP Denizli’de yeni il başkanı kim olacak? Gözler MYK’da!

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu toplanıyor. Toplantıda CHP Denizli İl Başkanlığı için 5 ismin masada olduğu ifade ediliyor.

CHP Denizli’de yeni il başkanı kim olacak? Gözler MYK’da!
09.01.2023
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi MYK toplantısı dört gözle bekleniyor. İstifa takviminin partide tamamlanmasının ardından bir çok isim istifa etmişti. Toplantıda CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuoğlu’nun istifa etmesi ile boş kalan Denizli il başkanlığı koltuğu için yeni bir ismin de atanması bekleniyor. Masada 5 ismin bulunduğu ifade ediliyor. Kulislerden alınan bilgilere göre MYK’da Denizli İl Başkanlığı için adı geçen isimler Müjdat İlhan, Himet Yavaş, Ali Osman Horzum, Ali Şaşmaz ve Arif Balkanay olduğu ifade ediliyor.

Yeni CHP Denizli il başkanının MYK toplantısı sonrası belli olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.