enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2538
EURO
34,8274
ALTIN
2.425,06
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Parçalı Bulutlu
30°C

CHP’li Arpacı: Köyler yeniden okullarına öğretmenlerine kavuşacak!

CHP Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı, “Halkın iktidarında köylerimiz yeniden okullarına ve öğretmenlerine kavuşacak, devlet okullarında da öğrencilere beslenme desteğine başlanacak” dedi.
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlere sayılı günler kala, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

CHP’li Arpacı: Köyler yeniden okullarına öğretmenlerine kavuşacak!
01.05.2023
A+
A-

Denizli halkının büyük sevgi ve ilgiyle bağrına bastığı Arpacı, toplumun tüm kesimiyle buluşmasını sürdürüyor. Özellikle ilçe ve kırsal mahalle ziyaretlerinde vatandaşlar, taşımalı eğitim nedeniyle yaşanan sıkıntıları anlattı. “Köy okullarımızın açılmasını istiyoruz” diyerek taleplerini Arpacı’ya iletti.

“ÜLKEMİZİN AYDINLIK GELECEĞİ ÇOCUKLARIMIZDIR”

Köy okullarıyla ilgili taleplere müjdeli bir haberle cevap veren Arpacı, “Ülkemizin aydınlık geleceği, bugünümüzün çocukları ve gençleridir. Ülkemizin en önemli zenginliği genç ve eğitimli nüfusumuzdur. Her gittiğimiz kırsal mahallemizde, ilçelerimizde vatandaşlarımız, köy okullarının açılmasını istiyor. Ortak Mutabakat Metni’nde de yer alan, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun her zaman dile getirdiği gibi, köy okullarımız tekrardan açılacak. Halkın iktidarında köy okullarını açıp 100 bin öğretmenin atamasını da Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında yapacağız. Nitelikli ve eşit eğitim hakkından tüm evlatlarımız yararlanacak. Devlet okullarımızda öğrencilerimize, beslenme desteği başlatılacak. Çocuklarımızın karanlıkta okula gittiği o günler son bulacak. Kalıcı yaz saati uygulamasına son verilecek. İşsizlik artık gençlerimizin sorunu olmaktan çıkacak. Gençlerimiz özgürce üretecek. Ülkemizde üretim ekonomisiyle yeni bir dönem açılacak. Türkiye’mize yeni bir bahar gelecek” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.