enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2501
EURO
34,8097
ALTIN
2.429,40
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Açık
31°C

CHP’li Sancar, Şahin Tin’e Bir Kez Daha Seslendi: Hiç mi Rahatsız Değilsin?

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlendiği basın toplantısında geçen hafta gündeme getirdiği yemek faturası hakkında yeni belgelerle gazetecilerin karşısına geçti.

CHP’li Sancar, Şahin Tin’e Bir Kez Daha Seslendi: Hiç mi Rahatsız Değilsin?
A+
A-

AKP’li Çivril Belediyesi’nin kendi milletvekillerine Ankara’da yemek yedirdiği ve bu faturayı belediyeye ödettirdiğini bir basın toplantısıyla duyuran CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar’a, AK Partili Şahin Tin’den tepki gelmişti.

Sancar’ın basınla paylaştığı faturalara konu yemeklere katılmadığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Ben o tarihlerde bahse konu yemeklere katılmadım. O faturaların üzerine benim adımı yazanlardan bunun hesabını soracağım. Adımı o faturalara kim yazmışsa ve bu sahtekârlığın doğruluğunu araştırmadan kamuoyuyla kim paylaşmışsa onlarla adalet önünde hesaplaşacağım. O dönem kurumların başında olan yetkilileri de gerçekleri açıklamaya davet ediyorum” demişti.

AK Partili Milletvekili Şahin Tin’in açıklamalarının gecikmiş ve sadece kendini aklama amaçlı olduğunu kaydeden Sancar şöyle konuştu:

“30 BİN LİRALIK KEBAP FATURASININ HESABINI VERİN”

“Geçen hafta yaptığım basın toplantısının üzerinden bir hafta geçti. Ne hikmetse AKP il başkanından, ilçe başkanlarından ve belediye başkanlarından bu saate kadar kimse çıkıp bir kelime etmedi.

Şimdi ben Sayın Tin’e şunu soruyorum, ey Tin; Babadağ’daki 30 Bin TL’lik kebap faturasından, Acıpayam’daki başkanın kardeşinin belediyeye iş yapan firmadan istediği avantadan rahatsız olmadın da sadece iki faturada kendi adın yazıyor diye mi rahatsız oldun? Bana öfke kusacağına teşekkür et, teşekkür! Adının yazılı olduğu faturalar denetim komisyonlarında geçiyor, Çivril Belediye Meclisi toplantısında geçiyor. Günaydın! Sana haber veren yok, arayıp ‘Bu doğru mu’ diye soran da yok anlaşılan.

Buradan anlaşılan şu ki; sizin belediyelerinizde bu işlerden rahatsız olan yok. Saydıklarımdan rahatsız değilsin ama kırımızı çizgiden bahsediyorsun. Benim kırmızı çizgim, milletimin ve memleketin bir kuruşudur Sayın Tin, bunu böyle bil”.

SANCAR, BİRTAN ŞAHAN’IN KAFTANCIOĞLU PAYLAŞIMI SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ!

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleşen toplantıda CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Pamukkale Belediyesi Meclis Üyesi, Birtan Şahan’ın sosyal medyda CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftanoğlu ile ilgili paylaşımlarını sert bir dille eleştirdi. ‘Öcenlikle bir kadını, bir anneyi ve toplum nazarında il başkanlığı yapan bir hanımefendi’yi bir terörist ile kucak kucağa gösteren fotoğrafı paylaşmak terbiyesizliktir, edepsizlik, müfeteriliktir’ dedi. Şahan’ı paylaşımından dolayı özür dilemeye davet eden Sancar, ‘Ya Edep’ diyorum diyerek AK Parti’yi Birtan Şahan hakkında gerekeni yapması gerektiğini söyledi.

SANCAR’DAN TİN’E: HİÇ Mİ RAHATSIZ DEĞİLSİN?

Milletvekili Şahin Tin’in Çivril Belediyesi’nin kestiği yemekte olmadığını ve Tin’in haklı çıktığını söyleyen Sancar, kendisine bu konuda teşekkür beklediğini söyledi. Sadece Çivril Belediyesi’nde değil, Babadağ ve Acıpayam Belediyesi ile ilgili sunduğu belgeler hakkında ise Şahin Tin’in herhangi bir cevap vermemesine atıfta bulunarak, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’e ‘Bu ilçelerimizdeki usulsüzlüklerden Hiç mi rahatsız değilsin?’ diye sordu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.