enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2600
EURO
34,8381
ALTIN
2.414,87
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
24°C

CHP’li Şeref Arpacı: Demokrasinin temeli muhtarlarımızdır

CHP Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı, Denizli Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, muhtarların sorunlarını dinledi.

CHP’li Şeref Arpacı: Demokrasinin temeli muhtarlarımızdır
09.05.2023
A+
A-

Muhtarların mahalledeki birlik, bütünlük ve dayanışma kültürünün temsilcisi olduğunu vurgulayan Şeref Arpacı: ” Denizli mahalledeki dayanışma kültürünü hala daha yaşayabildigimiz ender şehirlerden biridir. Bunda da muhtarlarımızın payı büyük. Böylesine önemli bir görevi üstlenen muhtarlarımızın hak ettikleri değeri görmesi için Millet İttifakı iktidarında önce Muhtarlık Kanunu’nu çıkaracağız” dedi.

MUHTARLAR MAHALLEMİZİN KAHRAMANI

“Muhtarlarımız demokrasinin temel taşı, bu ülkede yapılan ilk seçim Muhtarlık seçimidir” diyen Arpacı, “Doğrudan güvene dayanan ve bu nedenle de yerelde demokrasinin temeli olan muhtarlarımız yıllardır sorunlarının çözülmesini bekliyor. Tebligat Kanunu, muhtarlık hizmet binalarının giderleri ve muhtarlıkların ödeneğinin olmaması gibi sorunlar yaşıyorlar” ifadelerini kullandı.

SOSYAL YARDIMLARI MUHTARLAR DAĞITMALI

Sosyal yardımların da muhtarlar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını önemli olduğuna vurgu yapan Şeref Arpacı, ” Mahallede kimin, neye ihtiyacı olduğunu en iyi bilen kişi muhtardır. Bu nedenle yardımların doğru adreslere, doğru bir şekilde yani bir elin verdiğini diğer el bilmemeli anlayışı ile yapacak kişiler de muhtarlarımızdır. Bu nedenle sosyal yardımların, tek bir elden ve muhtarlar aracılığı ile dağıtılması gerekmektedir” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.