enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

185 Kiloluk Kadının Yardım Çığlığı!

Denizli’de 185 kilo ağırlığındaki kadın aşırı kilolarından kurtulmak için yardım bekliyor. Yürümekte dahi zorluk çeken kadın kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

185 Kiloluk Kadının Yardım Çığlığı!
28.12.2018
A+
A-

Çivril’in Kızılcasöğüt Mahallesi’nde tek başına yaşayan 64 yaşındaki Ulviye Akman aşırı kiloları nedeniyle yaşadığı sağlık sorunlarından kurtulmak için yardım istiyor.

32 yıl önce eşinden boşanan ve Kızılcasöğüt Mahallesi’nde yalnız yaşayan Akman ilerleyen yaşı ile birlikte kilo almaya başladı. Akman aldığı kilolar nedeniyle yataktan çıkamaz oldu ve hareket edemeyince kilo alması daha da hızlandı. Son 1 yıl içinde aldığı kilolar ile yatağa bağımlı hale gelen Akman, ayaklarının ağrıması nedeniyle yürümekte zorlanmaya başladı. İhtiyaçlarını ve ev işlerini emekleyerek yapmaya çalışan çoğu zaman da komşuların yardımıyla hareket edebilen yaşlı kadın tedavi görüp kilolarından kurtulmak istiyor. 

YAŞLI KADIN KİLOLARINDAN KURTULMAK İSTİYOR

İhtiyaçlarını göremediğini ve kimsesinin olmadığını söyleyen Akman, kilolarından kurtulmak için şimdi kendisine uzanacak yardım elini bekliyor. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.