enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2705
EURO
34,7727
ALTIN
2.406,13
BIST
10.240,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Çivril’de Kapalı Pazar Yeri İçin Geri Sayım Başladı

Çivril’de Kapalı Pazar Yeri İçin Geri Sayım Başladı
21.04.2018
A+
A-

 Denizli Çivril Belediyesi tarafından, ilçeye kapalı pazar yeri yapılacak. 

Çivril Belediyesi tarafından, ilçeye kapalı pazar yeri kazandırılması için proje çalışmaları tamamlandı. 6 bin metrekare alan üzerine yapılacak yeni kapalı pazar yerinin, 6 ay sonra hizmete açılması planlanıyor. için geri sayıma başladı.

‘Bölgeye ekonomik değer katacağına inanıyoruz”

Kapalı pazaryeri projesi hakkında bilgi veren Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, “Çivril Belediyesi, ilçenin farklı bölgelerindeki ihtiyaçları giderecek yenilikçi çalışmalar ortaya koymaya devam ediyor. Bu kapsamda var olan pazar yeri tüm halkın ihtiyacını karşılayabileceği bir kapalı pazar yeri haline gelecek. Yeni kapalı pazar yeri 96 adet tezgah kapasitesine sahip olacaktır. Ayrıca ışıklandırma yapılıp çevresi parke taş döşenecektir. Zabıta kontrol noktası ile de pazar yerinin kontrol ve güvenliği sağlanacaktır.Pazar yerinin dört bir tarafına esnafların araçlarını rahatça park edebilmeleri için yaklaşık 150 araçlık otopark alanı yer alacaktır. Çalışmaların bölgeye ekonomik anlamda da değer katacağına inanıyoruz.

6 Ay

Yaz, kış sorun olmadan ihtiyaçlarımız rahat bir şekilde karşılanabilecek. ilçemizin geldiği noktadan gururluyuz. Kapalı pazar yerini esnafımızın ve vatandaşlarımızın rahatlıkla alışverişlerini yapabileceği şekilde projelendirdik. Bu hizmetler vatandaşlarımızın refahı içindir. Onların rahat etmesi, ilçeleri ile gurur duymaları ve ihtiyaçlarının giderilmesi için icra edilmektedir. Sizlerin desteğiyle daha bir çok projeyi el ele gönül gönüle başarıyla hayata geçireceğiz. Çivril ilçesi sakinleri için yapılacak yeni kapalı pazar yeri yaklaşık 6 ay süre içerisinde tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor” dedi.

DENİZLİ-İHA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.