enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

Denizli’de Bir Garip Hırsız..Önüne Geleni Çalmış!

Denizli’nin Çivril ilçesinde karayolu şantiyesinden 7 ton mazot çalınması üzerine operasyon başlatan Çivril ilçe jandarma ekipleri 4 ton mazot, tüfek ve imzalanmış senetler ele geçirdi.

Denizli’de Bir Garip Hırsız..Önüne Geleni Çalmış!
A+
A-

Alınan bilgiye göre Denizli’nin Çivril ilçesi Dinar karayolunu yapan firmanın Beydilli mahallesindeki şantiyesinden 7 ton mazot çalınmasından sonra harekete geçen jandarma timleri Irgıllı mahallesinde H.T. nu (35) takibe aldı. Yapılan fiziki takibin ardından alınan arama izninden sonra H.T. nun evinde arama yapıldı. Yapılan aramada 4 ton mazot ile birlikte çalıntı olduğu belirlenen çok sayıda motosiklet, 17 av tüfeği, spiral, matkap, gelinlik, çelik kasa, Jeneratör, beyaz eşya, çok sayıda kamyon ve iş makinesi aküsü, 35 bin lira nakit para ile 40 adet senet ele geçirdi.

Evde ele geçirilen malzemelerden sonra ifadesi alınmak üzere Jandarma karakoluna götürülen H.T. yapılan ilk sorgusundan sonra adli makamlara sevk edildi. H.T.’nin evinde arama yapan jandarma evden çıkan malzemeleri 3 adet kamyonla yedi emin deposuna götürürken H.T.nun daha önce hırsızlıktan sabıkasının olduğu ve yapılan operasyonla Çivril’de bir çok hırsızlık olayının aydınlatıldığı ifade edildi.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.