enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
21°C
Denizli
21°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Cumhuriyetin 99.yılı Denizli’de coşku ile kutlandı!

Denizli’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Cumhuriyetin 99.yılı Denizli’de coşku ile kutlandı!
29.10.2022
A+
A-

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yıldönümünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Valilik binası önünde tören gerçekleştirildi. Denizli Valisi Ali Fuat Atik ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tören alanındaki polis, asker ve vatandaşları üstü açık arabadan selamlayarak bayramlarını kutladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu.

Vali Ali Fuat Atik’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirilmesinin ardından ödül töreni yapıldı. Akabinde program; şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisi, Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığının “Tüfekli Hareketler” gösterisi ile sona erdi.

Yoğun katılımın olduğu törende Denizli Valisi Ali Fuat Atik, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını şu ifadeleri kullandı:
“Şanlı ecdadımızın azmi, cesareti ve kutsal bedenleriyle aziz kıldığı bu güzel vatanımızda bugün Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu gururu ve coşkuyu bize yaşatan Mustafa Kemal Atatürk’e ve kahraman silah arkadaşları başta olmak üzere herkesi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.