enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Pazartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
28°C

DEKAD 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Koruyucu Ailelerle birlikte kutladı

Denizli Koruyucu Aile Derneği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde koruyucu annelerle bir araya geldi.

DEKAD 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Koruyucu Ailelerle birlikte kutladı
08.03.2022
A+
A-

Koruyucu aileliğin yaygınlaşması için çalışmalarını sürdüren Denizli Koruyucu Aile Derneği (DEKAD) 8 Mart’ta da koruyucu ailelerle birlikteydi. Dernek binasında gerçekleşen etkinliğe çok sayıda koruyucu aile ve dernek gönüllüsü katıldı.

Denizli Koruyucu Aile Derneği Başkanı Hakan Vural 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Vural bu özel gün hakkında: “Birlikte güçlenerek yürüdüğümüz koruyucu ailelerimizin çok sevgili anneleri ile birlikte eğlenip, sohbet ettiğimiz, miniklerimizin birbiri ile tanışıp arkadaş olduğu bu güzel etkinliğe katılım gösteren tüm annelerimize teşekkür ederiz. Ailelerimizin koruyucu ailelik sürecinde daima yanlarında olmaya devam ettiğimiz gibi birlikte eğleneceğimiz etkinlikler gerçekleştirmeye de devam ettireceğiz.

Bugünkü etkinliğimizde bizlerle bilikte olan değerli koruyucu annelerimiz ve tüm kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.