enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Dekar Grup Şirketleri

Dekar Grup Şirketleri
02.08.2017
A+
A-

DEKAR YAPI VE YATIRIM A.Ş.

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş., gayrimenkul geliştirme konusundaki derin uzmanlığıyla, yenilikçi projeler üretmek üzere hayat buldu. Sektöre değişim kazandıran inovatif ve özgün binalar inşa ederek, bu alanda Türkiye’de öncü konuma geldi. Dekar, ilhamını doğadan alan fark yaratan yapılarıyla; İstanbul Bahçeşehir’de Günışığı Evleri, İstanbul Çengelköy’de Bahçeli Vadi; İstanbul Beylikdüzü’nde ise Dekar Asmalı Hayat projelerinde fonksiyonel bir estetik anlayışla tasarlanmış modern bir hayat sunuyor. Kurulduğu günden bugüne binlerce kişiyi hayallerinin eviyle buluşturan Dekar, günlük yaşama değer katan nitelikli yapıları ve detaydan bütüne uzanan yüksek kalite anlayışıyla her zaman yenilikçi projelere imza atmayı hedefliyor.

DEKAR DK KONUT A.Ş.

2011 yılında Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. ile bağlı ortaklık olarak kurulan Dekar DK Konut A.Ş.’nin Bahçeşehir’de gerçekleştirdiği projeler arasında İstanbul Bahçeşehir’de yer alan Asmalı Evler, Dekar Asmalı Sokaklar ve Dekar Asmalı Bahçeler bulunmaktadır.

DEKAR GAYRİMENKUL A.Ş.

İnşaat sektöründe yine öncü ve fark yaratan işler yapmak için kurulan Dekar Gayrimenkul A.Ş., Demiröz Grup ortaklığı ile İstanbul Bahçeşehir’de Asmalı Bahçe Şehir projesini hayata geçirmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.