enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2568
EURO
34,6989
ALTIN
2.395,47
BIST
10.239,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
24°C

Demir: FETÖ’yle Mücadelemiz İlk Günkü Gibi Devam Ediyor

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği DGC Akademi’nin bu haftaki konuğu Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir oldu.

Demir: FETÖ’yle Mücadelemiz İlk Günkü Gibi Devam Ediyor
21.01.2019
A+
A-

Kent Gazeteciliği Eğitim Programının bu haftaki konuğu Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir oldu. DGC İlyas Haytan Toplantı Salonunda yoğun katılımla gerçekleşen programda Demir: FETÖ’den, uyuşturucuyla mücadeleye birçok konuda basın mensuplarına bilgi verdi.

FETÖ’yle mücadelenin son sürat devam ettiğine değinen Mevlüt Demir: ‘Hemen her gün bir FETÖ operasyonu yapıyoruz. Yılmak, geri durmak ve rehavet kesinlikle yok. Söz konusu terör örgütüne yönelik operasyonlarımız ilk günkü gibi amansız devam ediyor. Bu konuda en ufak bir gevşemeye müsaade edemeyiz.’ dedi.

Uyuşturucu ile mücadelede de Denizli’nin önemli yol kat ettiğine değinen Demir, uyuşturucunun tüketiciye ulaşmadan emniyet baskınları ile yakalanmasını sağladıklarını söyledi.

DENİZLİ’DE DUYARLILIK ARTTI

Denizli’nin  sokaklarının huzurlu olduğunu dile getiren Mevlüt Demir ‘Hadisedeler elbette sıfır değil ancak şu anda sokaklarımızın huzuru muhteşem.’ dedi. Bunun yanı sıra 155 polis imdat ihbarlarında yüzde 30 artış olduğunu dile getiren Mevlüt Demir, bunun Denizli halkının duyarlılığının arttığının göstergesi olduğunu söyledi.

HEP TİYATRAL YAŞIYORUZ

Basın mensuplarına samimi açıklamalarda da bulunan Demir: ‘ Her on yılda bir beynimize balyozların indiği, ihtilallerin çocuğuyuz. Hala özgür olamayışımızın travmalarını yaşıyoruz. Ön yargılarımız var. Kendimizi olamıyoruz. Şu ne düşünür, bu ne düşünür diye yaşıyoruz. Tiyatral yaşamaktan vazgeçip kendimiz olalım, o zaman birbirimizi anlarız.’ şeklinde konuştu.

Mevlüt Demir eğitimin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı ve gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.