enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
27°C

Denizli Barosu’ndan 10 Kasım mesajı

Denizli Barosu’ndan 10 Kasım mesajı
09.11.2021
A+
A-

Demirdöğer mesajında şu ifadeleri kullandı;

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere miras bıraktığı Cumhuriyetimizin savunucuları olarak, onun ilkelerine olan bağlılığımızı bugün bir kez daha tüm dünyaya ilan ediyor, Atamızı aramızdan ayrılışının 83. yılında minnetle ve rahmetle anıyoruz.

10 Kasım 1938 tarihi bir devrin sonu değil, Atatürk’ün bizlere miras bıraktığı ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimizi, daha güçlü hale getirmek; “muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak” için yeni bir dönemin başlangıcıdır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi korumak, değerlerine sahip çıkmak, onun ilke ve inkılaplarının izinde şanlı tarihimizin zaferlerini canlı tutmak ve bunları gelecek nesillere aktarmak hepimizin görevidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  “Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz” sözünde olduğu gibi tüm gücümüzle Cumhuriyetimizi her alanda yüceltmeye ve yaşatmaya devam edeceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ve silah arkadaşlarını, vatanımız uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha saygıyla ve şükranla anıyor, emanetini koruyacağımıza söz veriyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.