enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3453
EURO
34,7787
ALTIN
2.394,76
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C

Denizli Başkarcı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde yeni yönetim belli oldu

Denizli Başkarcı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2021-2022 Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. İki listenin yarıştığı seçimde yeni yönetim, denetim kurulu ve bölge birliği temsilcileri belirlendi.

29.01.2023
A+
A-

Denizli’nin en büyük kooperatiflerinden biri olan Denizli Başkarcı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi üyeleri yeni yönetimi belirlemek için sandık başına gitti.

Seçim Denizli’de Güneş Düğün Salonunda gerçekleşti. Bin 897 üyesi bulunan kooperatifin bin 328 üyesi oy kullandı. İki liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Erol Tüzen ile Denizli Elektikciler Odası Başkanı Hasan Çetin’in listelerinin yarıştığı seçimde sarı liste ile Tüzen ve ekibi bin 236 oy alırken rakibi pembe liste ile Çetin ve ekibi ise 78 oy aldı. 9 oy ise geçersiz sayıldı. İpi göğüsleyen sarı liste ile Erol Tüzen’in listesi oldu.

Yönetim kurulunda bulunan 5 Asil üyenin başkan olarak yeniden Erol Tüzen’i seçecek.

Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

Erol Tüzen

Hüseyin Demirci

Halil Akbulut

Ziya Subakan

Önder Yorulmaz

Denetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

Barış Kaan Karaman

Devri Samet Erkoç

Bölge Birliği Temsilcileri şu isimlerden oluştu;

Erol Tüzen

Hüseyin Demirci

Halil Akbulut

Ziya Subakan

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.