enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4660
EURO
34,8980
ALTIN
2.430,22
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Denizli Beyağaç’a 5 km’ye kadar yaklaşan Köyceğiz yangını kontrol altında

Denizli Beyağaç’a 5 km’ye kadar yaklaşan Köyceğiz yangını kontrol altında
12.08.2021
A+
A-

Türkiye’de 15 günde 53 ilde 288 yangın meydana geldi. Yangınların kontrol altına alınması ve söndürülme çalışmaları sonucunda birçok ilde orman yangınları söndürülmüştü. Meydana gelen orman yangınları arasında en korkutucu olanlardan biri ise Köyceğiz’de 14 gündür devam eden yangındı.

Köyceğiz’de 14 gün boyunca devam eden yangın öyle bir boyuta ulaştı ki alevler Denizli’nin Beyağaç ilçesinin 5 kilometre yakınına kadar ilerledi. Denizli’yi tehdit eden yangından sevindirici haber Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’den geldi.

Pakdemirli;“ 28 Temmuz’da başlayan, 15 gün süren ve tarihimizde gördüğümüz en büyük orman yangınlarını yaşadığımız bu süreçte, son halka olan Muğla Köyceğiz yangınını da OrmanınKahramanları’nın büyük bir özverisiyle kontrol altına aldık. Böylelikle ülkemizde gerçekleşen büyük yangınların hepsini söndürmüş olduk. Bu büyük afette aziz milletimizle de OrmanİçinTekYürekOlduk.  Minnettarız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.