enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Denizli Büyükşehir yüzme takımı başarıya doymuyor

Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı, Bolu’da düzenlenen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Bölge Şampiyonasına damgasını vurdu. Bayrak Müsabakalarında 12 ayrı müsabakada 9 bölge şampiyonluğu ile 3 bölge üçüncülüğü elde eden küçük sporcular başarıları ile göz kamaştırdı.

Denizli Büyükşehir yüzme takımı başarıya doymuyor

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun düzenlediği 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Bölge Şampiyonası hafta sonu Bolu’da yapıldı. Müsabakalara 43 sporcu ile katılan Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcuları başarılarıyla bir kez daha Denizlilileri gururlandırdı. Müsabakalarda Denizli Büyükşehir Belediyespor Bayrak Takımı, yarıştığı 12 ayrı müsabakada 9 bölge şampiyonluğu ile 3 bölge üçüncülüğü elde ederken, şampiyonaya 43 sporcuyla katılan Denizli Büyükşehir Belediyespor yüzme takımından 33 sporcu almış oldukları derecelerle Türkiye Şampiyonalarına katılmaya hak kazandı.

“Çocuklarımızı yürekten tebrik ediyorum”

Bolu’dan büyük bir başarı ile dönen sporcuları tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bolu’da gerçekleşen müsabakalarda bizleri gururla temsil eden yarınımızın sahibi bizim çocukları ve antrenörlerimizi yürekten kutluyorum. Çocuklarımız için ne yapsak az, onların yanında olmaya ve her türlü imkanımızı sunmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızı yürekten tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.