enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
28°C
Denizli
28°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Denizli’de gece sokak ortasında kadını darp etti, yerde tekmeledi!

Denizli’de dün gece meydana gelen olayda gece saatlerinde sokak ortasında bir erkek şahıs, kadını darp etti. Darp nedeniyle yere düşen kadını, yerde de acımasızca tekmelemeye devam etti.

Denizli’de gece sokak ortasında kadını darp etti, yerde tekmeledi!
A+
A-

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı İncilipınar Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiler egöre gece saatlerinde bir erkek ile bir kadın sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Olayda erkek şahıs, kavganın büyümesi ile kadını darp etmeye başladı. O anlar mahalleli tarafından kameraya alınırken, darp olayına mahalleden kimsenin müdahale etmemesi ve sadece izlemesi şaşırttı.

YERE DÜŞÜRÜP DARP ETMEYE DEVAM ETTİ!

Haber merkezimize ulaşan olayla ilgili videoda erkek olan şahsın, kadının darp nedeniyle yere düşmesinin ardından tekmeleye devam ettiği görülüyor. Kadın can havli ile şahıstan kaçmaya çalışıyor ancak erkek şahıs kovalamaya devam ediyor.

Olayı gören bazı vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Polisin bölgeye gelmesinin ardından şahsın olay yerinden kaçtığı, polisin şahsı arama çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Haber: Serkan Özkurt

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.