enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4735
EURO
34,7485
ALTIN
2.439,71
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Denizli’de haftaya yağış var mı? İşte Meteorolojiden son veriler!

Meteoroloji Denizli için 29 Kasım 2020 Pazar günü hava tahmin raporunu yayınladı. Denizli’de hafta sonunun son gününde hava sıcaklığı en yüksek 17 dereceye kadar yükselirken, az bulutlu ve güneşli hava şehre hakim. Öte yandan Meteoroloji, Denizli’de sağanak yağış için gün verdi.

Denizli’de haftaya yağış var mı? İşte Meteorolojiden son veriler!
29.11.2020
A+
A-

Şehir genelinde sabah saatlerinde 3 dereceye kadar düşen sıcaklıkla, öğleye doğru bulutlu ve güneşli hava şehir geneline hakim oluyor. Pazar günü hava sıcaklığı gün içerisinde 17-18 derece bandında seyrediyor. PAZARTESİ YAĞIŞ BAŞLIYOR Yapılan tahminlere göre, Denizli’yi hafta başında yağış bekliyor. Pazartesi günü için sağanak yağış beklenen şehir genelinde sıcaklık ise 15 derece civarında olacak. Haftanın ilk gününde yüzünü gösteren yağışın etkisiyle salı günü hava sıcaklığı çok bulutlu havayla birlikte 15 derecelere kadar düşüyor. Çarşamba günü de çok bulutlu bir hava tahmini yapıldı. 16 derece sıcaklık Denizlilileri bekliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.