enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Denizli’de yasak bitti.. Sanki virüs yokmuş gibi kalabalıklar dikkat çekti!

Denizli’de yasak bitti.. Sanki virüs yokmuş gibi kalabalıklar dikkat çekti!
27.04.2020
A+
A-

Denizli’de 4 günlük uygulanan sokağa çıkma yasağının ardından vatandaşlar yine şaşırtmadı. Sokaklara akın eden vatandaşlar sanki hastalık yokmuş gibi bir gün yaşadı. Delikliçınar Meydanı’nda korona virüs öncesini aratmayan görüntüler ortaya çıktı. Vatandaşlar banka işlemleri için sıraya girerken, güneşin açması ile caddelerde gezen vatandaşlar sosyal mesafe kurallarına kimi zaman uydu, kimi zaman ise kurallara uymayarak sohbet etti. 4 günlük kısıtlama boyunca sadece görevli araçların bulunduğu yollarda ise bir anda yoğun trafik oluştu. PTT sırasında bekleyen Serhat Sertoğlu, “4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından normal bir durum kalabalık olması, zaten piyasa durdu. Gördüğümüz kadarıyla sosyal mesafeye uyan yok, maske takmayan da çok” dedi.

“9’dan bu yana sırada bekliyorum, bel fıtığım var, okey oynuyorum”

PTT sırasında bekleyen bir diğer vatandaş Ahmet Tez ise, sırada beklemek yerine bankamatiğin önüne oturarak sırasının gelmesini beklediğini belirtti. Beklerken okey oynayan Tez, “Saat 9’dan bu yana sırada bekliyorum, sırada bekleyenlere söyledim bel fıtığım var, beni idare edin dedim. Okey oynuyorum, buna mecburum, benim için bilimsel zaman geçsin diye oynuyorum. Strese girmeyelim diye oynuyorum” dedi.

Kısıtlama kapsamında 4 gündür kapalı olan işletmelerin önlerinde ise uzun kuyruklar oluşurken, bazı noktalarda vatandaşlar sosyal mesafe kurallarını ihlal etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.