enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2318
EURO
34,7692
ALTIN
2.459,60
BIST
10.335,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
21°C
Denizli
21°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
25°C

Denizli dikkat! Sıcaklık düşüyor

Denizli’de yeni hafta ile birlikte sıcaklıklar düşecek. Geçtiğimiz hafta gün içinde en yüksek sıcaklık 20 derecelerde seyrederken, yeni haftada sıcaklık 12 derece civarında seyredecek. En düşük sıcaklık ise 0 derece olacak.

Denizli dikkat! Sıcaklık düşüyor
27.02.2021
A+
A-

Denizli’de yeni hafta hava tahmin raporu açıklandı. Geçtiğimiz hafta nispeten güneşli hava hakim olan şehirde en düşük sıcaklıklar 7-8 derece, en yüksek sıcaklıklar 19-20 derece dolaylarında seyretmişti.

28 Şubat Pazar günü puslu bir hava hakim olacak şehirde en düşük sıcaklık 6, en yüksek sıcaklık 17 derece olacak.

1 Mart Pazartesi gününden itibaren ise sıcaklıklar düşecek. Pazartesi günü şehirde çok bulutlu hava beklenirken en düşük sıcaklığı 3, en yüksek sıcaklığın 12 derece olması bekleniyor.

SALI VE ÇARŞAMBA SICAKLIK SIFIRA DÜŞECEK

Denizli’de 2 Mart Salı günü parçalı bulutlu hava hakim olacak. En düşük sıcaklık 0, en yüksek sıcaklık 12 derece. 3 Mart Çarşamba günü bulutlu hava beklenirken en düşük sıcaklık 0, en yüksek sıcaklık 14. derece olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.