enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2631
EURO
35,0847
ALTIN
2.470,25
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
34°C

Denizli Diş Hekimleri Odasından deprem bölgesine yardım eli

Denizli Diş Hekimleri Odası, diş hekimleri tarafından odaya ulaştırılan acil diş hekimliği malzemelerini deprem bölgesine gönderdi. Malzemeleri bizzat teslim eden Oda Başkanı Musa Akyol, “Türk Diş Hekimleri Birliği olarak, Antakya’da verilemeyen diş hekimliği hizmetlerinin eksikliğini halkımıza hissettirmemek için sorumluluk bilinciyle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Denizli Diş Hekimleri Odasından deprem bölgesine yardım eli
20.03.2023
A+
A-

Üzerinden yaklaşık bir buçuk ay geçen deprem felaketlerinin ardından bölgeye yardımlar her alanda devam ediyor. Bu anlamda diş hekimleri de elini taşın altına koymaktan çekinmedi. Denizli Diş Hekimleri Odası bölgede verilemeyen diş hekimliği hizmetinin sağlanabilmesi adına Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin ile iletişime geçerek, hekimlik ile ilgili malzemeleri şehre ulaştırdı. Konuyla ilgili konuşan Denizli Hiş Hekimleri Odası Başkanı Musa Akyol, “Deprem sonrası depremzede halkımızın yarasına bir nebze merhem olabilmek için Denizli’den diş hekimi meslektaşlarımızın, diş hekimliği sektör paydaşlarımızın ve gönüllü destekçilerimizin yapmış olduğu acil diş hekimliği malzemelerini Hatay Diş Hekimler Odası Başkanı Nebil Seyfettin’e teslim ettik.

SORUMLULUK BİLİNCİYLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Hatay’da özelde çalışan hemen hemen bütün diş hekimi muayenehaneleri yıkılmış olduğundan diş hekimliği hizmeti verilememektedir. Bizlerde hem meslektaşlarımızın bağışlamış olduğu malzemeleri götürmek hem de acil ihtiyacı olan meslektaşlarımızın sorunlarını çözmek için Oda Genel Sekreterimiz Barış Beydoğan, diş hekimi Şenol Akyol, aracı ile bize destek olan Kemal Türkcan ile bölgede bulunuyoruz. Maalesef Antakya’da hemen hemen hiç sağlam bina kalmamış. Şehirde yaptığımız gezide bütün binalar hasarlı ve diğerleri enkaz halinde. Basında görmüş olduğumuz görüntülerle karşılaştırılmaz bile. Durum çok vahim. Şehir adeta terk edilmiş, boşaltılmış. Sadece ekonomik durumu başka bir yere gitmeye yeterli olmayan dar gelirli vatandaşlarımız kalmış. Bu şehrin uzun yıllar toparlanması mümkün değil. Bu koşullar altında Türk Diş Hekimleri Birliği olarak, Antakya’da verilemeyen diş hekimliği hizmetlerinin eksikliğini halkımıza hissettirmemek için sorumluluk bilinciyle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.