enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
20°C
Denizli
20°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Denizli dondu! Donmaya devam edecek

Denizli güne adeta buz gibi bir hava ile başladı. Rüzgarın etkisi ile yüksek kesimlerdeki kar yağışının soğuğu merkeze yansıdı. Şehirde sabah saatlerinde hissedilen sıcaklık -5 dereceye kadar düştü. Önümüzdeki günlerde ise soğuk hava etkisini sürdürecek.

Denizli dondu! Donmaya devam edecek
17.02.2021
A+
A-

Denizli en soğuk günlerinden birini yaşıyor.  Dün yüksek kesimlerden kar yağışı etkili olurken gece başlayan rüzgarın soğukla birleşmesi hissedilen sıcaklığı -5 dereceye kadar düşürdü. Rüzgarın etkisi şehirde buzlanmalara da yol açtı. Gün içinde 5 dereceye çıkacak olan sıcaklık akşam saatlerinde yeniden eksiye düşecek.

SOĞUK DEVAM EDECEK

Denizli’de soğuk havanın etkisi önümüzdeki günlerde de devam edecek. 18 Şubat Perşembe günü çok bulutlu bir hava beklenirken sıcaklığın en düşük -5 en yüksek 6 derece olması bekleniyor. 19 Şubat Cuma günü ise en düşük sıcaklık 0, en yüksek sıcaklık 8 derece olacak.

HAFTA SONU EVDE OLMAYA ŞÜKREDECEĞİZ

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonu Denizli’de soğuk havanın etkisi devam edecek. 20 Şubat Cumartesi günü en düşük sıcaklık -1, en yüksek sıcaklık 10 dederece, 21 Şubat Pazar günü en düşük sıcaklık 0, en yüksek sıcaklık 12 derece olacak. Meteoroloji bu günler için yağış tahmininde bulunmadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.