enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2059
EURO
35,0250
ALTIN
2.529,33
BIST
10.703,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
33°C
Denizli
33°C
Açık
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Açık
28°C

Denizli Emlakçılar Odası 9 istifa! Başkan Arslan usulsüzlük iddialarını kabul etmedi

Denizli Emlakçılar Odası’nda istifa depremi yaşandı. 29 Ocak’ta yapılan genel kurul sonrası yeniden göreve gelen mevcut başkan Hakan Arslan yönetiminde görev yapan 20 kişilik yönetim listesinden 9 isim istifa etti. İstifa eden 9 üye yaptığı ortak açıklamada istifa nedenlerini projeleri hayata geçirmemek ve bilirkişi ücretlerinin havuza aktarılmaması, denetim raporundaki usulsüzlükler olarak açıkladı. Oda başkanı Hakan Arslan ise; “Denetim usulsüzlük iddiaları doğru değil. Biz görevimizin başındayız” dedi.

Denizli Emlakçılar Odası 9 istifa! Başkan Arslan usulsüzlük iddialarını kabul etmedi
23.07.2022
A+
A-

Denizli’de pandemi nedeniyle bir süre yapılamayan Olağan Genel Kurulunu 29 Ocak 2022’de gerçekleştiren Denizli Emlakçılar Odası’nda 2 adayın yarıştığı seçimi mevcut başkan Hakan Arslan, 161 oyla seçimi kazandı. Diğer aday Muhammet Karataş ise 142 oy aldı. 19 oy farkla seçimi kazanan Hakan Arslan yönetiminde ise seçimden 6 ay sonra istifa depremi yaşandı.

Adayların sosyal medya üzerinden istifa ettiğini açıkladığı odada Denetim Kurulu Başkanı Rafet Çelikdemir, Asıl Yönetim Kurulu üyeleri Arif Uğur Uysal ve Gökhan Karaoz, yedek yönetim kurulu üyeleri Ali Kemal Yarcı, Bayram Coşkun, Özcan Çokeroglu, Arif Çınar, Burak Utma kendi isteği ile istifa eden isimler oldu. Asıl Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Necati Gülmez de 3 toplantıya katılmadığı için doğal olarak istifa etti. 9 kişinin istifasının ardından 11 kişiye düşen yönetim kurulunda 7 olması gereken asil yönetim kurulunun 6 kişi ile toplandığı iddia edildi.

NEDEN İSTİFA ETTİLER?

İstifa eden 9 üye yaptığı ortak açıklamada istifa nedenlerini projeleri hayata geçirmemek ve bilirkişi ücretlerinin havuza aktarılmaması, denetim raporundaki usulsüzlükler olarak açıkladı.

BAŞKAN ARSLAN:”GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ”

Konuyla ilgili Deda Haber’in ulaştığı Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan;”Biz konuyla ilgili yazılı açıklama yapmıştık. İstifa eden arkadaşlardan ikisi toplantılara katılmadığı için üyeliklerinin düşmesi gerekiyordu. Biz nezaketen istifa etmelerini istedik. Diğer arkadaşların istifaları çorap söküğü gibi geldi. Şuanda yönetim kurulumuzun düşmesi gibi birşey söz konusu değil. Biz görevimizin başındayız. Bize verilen emanete sahip çıkmaya devam edeceğiz. Yaptığımız işlerin arkasındayız. Denetimde usulsüzlük iddiaları doğru değil. Öyle olsa denetim kurulundaki arkadaş bunu yazabilirdi. İstifa eden arkadaşlardan birisi 12 yıldan beri içimizde 12 yıldır yapılan yanlış yoktu da usulsüzlük seçimden sonra mı ortaya çıktı. Bu kişiselleşen bir olay. Görevimizin başındayız”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.