enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Açık
33°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

Denizli İl Başkanı Kırar : “KPSS Soruları Skandalıyla Birlikte Gençlerimizin Hayalleri de Çalınıyor”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, bugün iptal edilen KPSS’deki bazı soruların sızdırıldığı iddiaları nedeniyle ÖSYM Başkanlığı yetkilileri ile diğer şüpheliler hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Dilekçede, “görevi kötüye kullanma, resmi belgede sahtecilik ile kamu kurum ve kuruluşları aleyhine nitelikli dolandırıcılık” suçlarından işlem yapılması talep edildi.

Denizli İl Başkanı Kırar : “KPSS Soruları Skandalıyla Birlikte Gençlerimizin Hayalleri de Çalınıyor”
A+
A-

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, bugün iptal edilen KPSS’deki bazı soruların sızdırıldığı iddiaları nedeniyle ÖSYM Başkanlığı yetkilileri ile diğer şüpheliler hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Kırar konuyla ilgili; “Eğer ÖSYM, soru hazırlama konusunda yetersiz olduğu için bu yayınevinin sorularını çalmışsa, mevcut iktidarın liyakatsiz kamu görevlisi atama ısrarının sonucunun nerelere kadar geldiğini gösteren ibretlik bir durum söz konusudur. Eğer bir suç örgütü, bu soruların sorulacağını bilerek KPSS’ye yerleştirmiş ve soruları daha önceden bazı adaylara satmışsa bu durumda da çok büyük bir ihmal ve güvenlik zafiyeti vardır. İki durumda da iflas etmiş bir iktidarla karşı karşıyayız.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.