enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2567
EURO
35,0051
ALTIN
2.477,77
BIST
10.562,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C

Denizli koronavirüs haritasındaki büyük değişim

Denizli koronavirüs haritasındaki büyük değişim
11.11.2020
A+
A-

Korona virüsle mücadelede sıkıntılı günler geçiren Denizli’de son dönemde artan vaka sayısı yoğunluk haritasına da yansıdı. Sağlık Bakanlığı uygulaması Hayat Eve Sığar verilerine göre Eylül ayından bu güne kadar geçen 2 aylık süreçte yoğunluk haritasındaki riskli alandaki büyüme dikkatlerden kaçmıyor. Denizli Tabip Odası’nın günlük 800 vakanın görüldüğünü açıkladığı Denizli’de vaka sayısındaki artış riskli alanlarının artmasına neden oldu. Öte yandan ilçelerde de riskli alanlarının artması da dikkat çeken başka detay oldu.

GENİŞLEDİ, BİRLEŞTİ

2 ay önce il merkezinde bölge bölge olan riskli alanlar geride kalan 2 ayda bir araya geldi. Son verilere göre şehir merkezinde Askeri alan, Çamlik Park, PAÜ Kampüsü, İncilipınar Parkı, Gökpınar Göleti dışında kalan yerleşim yerlerinde şehrin bir ucundan bir ucuna kadar olan alanda geniş bir yüksek riskli alan yer alıyor. Bu alanda şehrin aşağı kısımlarında Akhan Mahallesini de içine alıyor.

İLÇELERDE DE DURUM KÖTÜ

İl merkezinde risk haritasındaki büyük sorun dikkat çekerken ilçelerde de ise durum farksız değil. Son dönemde Tavas, Acıpayam, Serinhisar, Honaz, Çivril, Çal, Bekilli, Güney, Buldan ve Sarayköy ilçelerinde yaşanan artış 2 aylık süreçte bir kez daha gözler önüne serildi. Bu ilçelerdeki riskli alanların 2 aylık süreçte artığı son verilere yansıyor.

İŞTE DENİZLİ’DE BAZI BÖLGELERDEKİ BÜYÜK DEĞİŞİM!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.