enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
34°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
27°C

Denizli’nin ilçesinde şiddetli yağış zor anlar yaşattı!

Denizli’nin Tavas ilçesinde aniden bastıran yağmur sonrası etkili olan dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi, bazı evleri ve dükkanları su bastı.

Denizli’nin ilçesinde şiddetli yağış zor anlar yaşattı!
16.06.2022
A+
A-

Denizli’nin Tavas ilçesinde aniden bastıran yağmur, yerini doluya yağışına bırakarak hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli bir şekilde bastıran yağışlar sonrası cadde ve sokaklar adeta göle döndü. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar çatı altı ve dükkanlara sığınırken, yürümekte dahi zorluk çekti. Bir süre etkisini gösteren yağmur ve dolu yağışı sonrası bazı dükkan ve evleri su bastı. Yağışın etkisini yitirmesi ardından ellerine kovaları alan esnaf ve vatandaşlar suyu tahliye ederek etrafı temizledi. Yağış sonrası bazı çatılarda ise hasar oluştuğu öğrenildi.

Yorumlar
  1. Ali kentken dedi ki:

    Tavas ilçesi diyor haberde ama kale ilçesinin resmi ve fotoğrafları. Tavas yazılarını düzeltin.