enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5098
EURO
34,9316
ALTIN
2.439,45
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Denizli’nin sıcak yaz geceleri Büyükşehir ile renkleniyor

Denizli Büyükşehri Belediyesinin düzenlediği yaz konserleri sıcak yaz gecelerine renk katıyor. Adalet Parkı’nda düzenlenen geceye katılan Başkan Zolan, “Böyle güzel yaz akşamlarında vatandaşlarımızın ruhunu şenlendirmek, yüreklerini coşturmak için yaz konserleri düzenliyoruz” dedi.

Denizli’nin sıcak yaz geceleri Büyükşehir ile renkleniyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin İncilipınar ve Adalet Parkı’nda gelenekselleştirdiği yaz konserleri bu hafta sonu da birbirinden değerli sanatçıları ağırladı. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Özgür Doğan İncilipınar Parkı’nda, İsmail Barkan ise Adalet Parkı’nda sahne aldı. Denizli’nin sıcak yaz gecelerini renklendiren konser programlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, sanatçılar seslendirdiği eserlerle geceye renk kattı. Adalet Parkı’nda düzenlenen konser programına katılarak vatandaşlarla bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, müzisyen ve sanatçılara emekleri için teşekkür ederek, “Böyle güzel yaz akşamlarında vatandaşlarımızın ruhunu şenlendirmek, yüreklerini coşturmak için yaz konserleri düzenliyoruz” dedi.

Vatandaşlar memnun

Programlardan vatandaşların çok memnun olduğunu kaydeden Başkan Zolan, yaklaşık 2 yıldır devam eden pandemi sürecinde çok zorluklar çekildiğini belirterek, “İnşallah bundan sonra daha güzel günleri Allah’ım bizlere nasip etsin. Herkese iyi eğlenceler diliyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Zolan daha sonra günün anısına konservatuar sanatçısı Barkan’a Denizli horoz figürlü plaket verdi. Yaz konserlerinin 9 Eylül 2022’ye dek her hafta cuma ve cumartesi akşamı saat 21.00’de İncilipınar Parkı ve Adalet Parkı’nda düzenleneceği belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.