enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
21°C
Denizli
21°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Denizli OSB futbol turnuvasında finalin adı belli oldu

Denizli OSB Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2022 yılı Denizli OSB Futbol Yükselme Grubunda finalistler belli oldu.

Denizli OSB futbol turnuvasında finalin adı belli oldu

Deniz Tekstil İplik – Örgü Futbol Takımı ve Bahar Tekstil Futbol Takımı yükselme finaline isimlerini yazdırdılar. Uzun ve zorlu gecen maratonunun ardından rakiplerine üstünlük sağlayarak gruplarını 1. lik le bitirme başarısını gösteren Deniz Tekstil İplik – Örgü Futbol Takımı ve Bahar Tekstil Futbol Takımı, maçların bitmesine bir hafta kala süper lige çıkmayı garantilediler. Şimdi sırada yükselme grubunda şampiyonun kimin olacağını belirlemek için yapacakları son maç kaldı.

Deniz tekstil iplik – örgü takımı yöneticisi ve oyuncusu olan Volkan Yeşilkazak, “Deniz Tekstil büyük bir aile ve Süper Ligde oynayan bir takımımız var. Biz bu sene arkadaşlar ile yaptığımız toplantılarda Osb Futbol Turnuvasına yeni bir takım ile katılmaya karar verdik. Sezon başında yaptığımız hazırlık maçlarında gördük ki doğru karar vermişiz” dedi. Bahar Tekstil takımı yöneticisi Mahir Aysu, “Uzun yıllardır katılmadığımızı OSB futbol turnuvasına bu yıl katılma kararı aldık. Pandeminin bitmesi ile fabrika için faaliyetlerimize futbolu eklemek istedik. Yaptığımız sezon başındaki yoğun antrenman ve maçlar sayesinde takım içinde büyük bir dayanışma ve kaynaşma hissettik ve bu da maçlara yansıdı” dedi.
Denizli OSB spor komitesi, iki takıma OSB Süper Ligde başarılar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.