enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2493
EURO
34,8036
ALTIN
2.400,48
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
24°C

Denizli Protokolü ve Adayların Nerelerde Oy Kullanacak?

Türkiye, Yarın yerel yöneticileri belirlemek için sandığa gidiyor. Denizli Protokolünün de oy kullanacağı yer ve saatler belli oldu.

Denizli Protokolü ve Adayların Nerelerde Oy Kullanacak?
A+
A-

Yarın saat 08:00’de başlayacak olan oy kullanma işlemi ile birlikte vatandaşlar yerel yönetimdeki tercihleri sandığa yansıtacak. Vatandaşlar ile birlikte Denizli protokolü de sandığa gidecek.

Denizli Valisi Hasan Karahan, oyunu Başkarcı Mustafa Kulaklı İlkokulunda saat 12:00’de kullanacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti adayı Osman Zolan oyunu Gerzele Hayırseverler Ortaokulu’nda saat 10:00’da kullanacak.

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ise oyunu Atalar Mahallesi’ndeki Sadettin Kıbrıslıoğlu İlkokulu’nda saat 11:00’de kullanacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba ise Pınar-Baha Anadolu Lisesi’nde saat 14:00’te kullanacak.

Millet İttifakı CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, İMKB Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi’nde saat 11:00’de kullanacak.

Millet İttifakı CHP Denizli Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı ise Kocadere İlkokulu’nda saat 10:00’da kullanacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ise oyunu saat 11:30’da İMKB Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi’nde kullanacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan da oyunu Yaşar Saniye Gemici Anadolu Lisesi’nde saat 10:30’da kullanacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Teoman Sancar Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi’nde saat 13:00’de kullanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.