enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3800
EURO
34,7479
ALTIN
2.406,46
BIST
10.084,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Denizli Seviye Okulları’nda muhteşem mezuniyet

2022-2023 eğitim öğretim sezonunun tamamlanması ile Denizli Seviye Okulları’nda mezuniyet töreni düzenlendi. Öğrenciler, öğretmenler ve velililer heyecanı, mutluluğu ve hüznü bir arada yaşadı.

Denizli Seviye Okulları’nda muhteşem mezuniyet
15.06.2023
A+
A-

Denizli Seviye Okulları mezuniyet töreni gerçekleşti. 12’nci ve 8’nci sınıf öğrencileri eğitim hayatlarında yeni bir sayfa açtı. Denizli Barosu Konferans Salonu’nda gerçekleşen töreni Denizli Seviye Okulları Kurucu Müdürü Mahmut Catlık, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

8’nci ve 12’nci sınıf öğrencilerinin mezuniyet belgesi aldığı törende bir alt sınıflara bayrak ve sancak teslimi gerçekleştirildi. Muhteşem tören kep atma ile sona erdi.

Mezuniyet töreni Egeyön TV’den canlı olarak yayınlandı. Özel röportajları ve törenin tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.