enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Salı Az Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C

Denizli SMMMO Başkan Adayı Bayramoğlu Basın Toplantısında Kendini Tanıttı

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın 23. Olağan Genel Kurulu öncesi Denizli Meslekte Birlik Grubu’nun Başkan Adayı SMMM Hüseyin Bayramoğlu, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi.

Denizli SMMMO Başkan Adayı Bayramoğlu Basın Toplantısında Kendini Tanıttı
11.04.2019
A+
A-

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 26 Mayıs’ta seçime gidiyor. 23. Olağan Genel Kurul Öncesi Denizli Meslekte Birlik Grubu’nun Başkan Adayı SMMM Hüseyin Bayramoğlu ,Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda nasın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Toplantıda konuşan Başkan Adayı Bayramoğlu, ’26 Mayıs 2019 tarihinde Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odamızın yapılacak olan 23. Olağan Genel Kurulumuzda Denizli Meslekte Birlik Grubu olarak siz meslektaşlarımızdan aldığımı güç ile daha iddialı daha kararlı, daha güçlü projelerle sizlere hizmet etmek amacıyla seçimlere katılacağımızı meslek kamuoyuna bildiriyoruz. Meslekte birlik grubunun bayrak yarışı kültürü gereği geçen dönem Hakan Şirin başkan adaylığında girmiş olduğmuz hizmet yarışında bu dönem şahsım Hüseyin Bayramoğlu olarak bu bayrağı ve çıtayı daha yükseğe taşımak adına teslim alıyorum. Kısaca kendimden bahsetmem gerekirse, 2008 yılında Türkiye ‘de Meslekte Birlik Platformu kuruculuğu ve devam eden yönetim kurulu üyesi, 2010, 2011 yılı odamız denetim kurulu üyeliğini ifa ettim. 2016 yılında Ankara Üstbirliğimiz olan TÜRMOB seçimlerinde Meslekte Birlik Platformu grubu asil listesinden denetim kurulu üyesi olarak katıldım. Şu an halen haksız rekabet projesi ile ilgili çalışmalarımızı hayata geçirmek adına 2016 yılından bu yana TÜRMOB’da hizmet değerlendirme ve tespit kurulunda başkan yardımcısı olarak görev yapmaktayım.’ dedi.

Toplantının sonunda Başkan Adayı Bayramoğlu, grubu ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi. Seçimlerin Denizli SMMMO için hayırlı olmasını diledi.

25 MAYIS’TA GENEL KURUL, 26 MAYIS’TA SEÇİM

Bayramoğlu, 26 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Mali Müşavirler Odası Seçimlerinde Denizli Meslekte Birlik Grubu’nun Başkan Adayı olarak yarışacak. Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 25 Mayıs’ta 23. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirecek. 26 Mayıs’ta da yeni dönem için yönetimini belirlemek için seçime gidecek.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın Denizli Meslekte Birlik Grubu’nun Başkan Adayı SMMM Hüseyin Bayramoğlu’nun basın toplantısının tamamını videomuzdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.