enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
34°C
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Açık
27°C

Denizli temsilcisi bölge şampiyonluğunu garantiledi!

Okul spor faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen Genç Erkekler Futbol Turnuvasının Denizli Şampiyonu olan Ekobilim Koleji, Burdur’da düzenlenen bölge şampiyonluğunu müsabakalarında şampiyonluğu garantiledi.

Denizli temsilcisi bölge şampiyonluğunu garantiledi!
A+
A-

Denizli’de oynadığı tüm karşılaşmaları kazanarak Liselerarası futbol müsabakalarında Denizli şampiyonu olan Ekobilim Koleji, Denizli’yi, Burdur’da gerçekleştirilen bölge turnuvalarında temsil ediyor.

Antalya, Ankara, Muğla, Uşak, Denizli, Isparta, Konya ve Burdur il şampiyonlarının katıldığı müsabakalarda ilk olarak Aydın Özel Dörtgen Anadolu Lisesi ile karşılaşan Ekobilim Koleji rakibini 3-2‘lik skorla geçti. İkinci karşılaşmasında Konyaspor Lisesi’ni 2-0’lık net bir skorla geçen Ekobilim Koleji, grubunda oynadığı 2 mücadeleyi de kazanarak grubunda şampiyon olmayı garantiledi. Yeşil siyahlı ekibin son maçı ise Özel Akdeniz Rüzgar Koleji ile gerçekleşecek.

Bu maçtan ne skor alırsa alsın grubun şampiyonu olmayı garantileyen Denizli ekibi, Okul Sporları Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası grup aşamasına gitmeye hak kazandı. Türkiye şampiyonası’nda ise 24 takım yer alacak.

Denizli’yi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Ekobilim Koleji Müdürü ve Teknik Direktörü Cemal Keskin, “Denizli’de oynadığımız müsabakaları nağmalup kazandık. Bu coşkuyla Burdur iline gittik. Bölge müsabakalarında Denizli’yi başarılı bir şekilde temsil ettik. Oynadığımız 2 müsabakayı da kazanarak şampiyonluğu garantiledik. Artık ilimizi Türkiye genelinde temsil edeceğiz. Amacımız Türkiye derecesi elde ederek bu gururu Denizli’ye yaşatmaktır. Bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Bize bu gururu yaşattıkları için öğrencilerime de tek tek teşekkür ediyorum. Bizi izlemeye devam edin” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.