enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2853
EURO
34,9732
ALTIN
2.450,22
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Açık
32°C
Cumartesi Açık
32°C
Pazar Açık
32°C

Denizli Valiliği’nden önemli duyuru

Denizli Valiliği’nden önemli duyuru geldi. Valilik deprem bölgesine yardım toplanan EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki çalışmalar hakkında vatandaşa duyuruda bulundu.

Denizli Valiliği’nden önemli duyuru
08.02.2023
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem ile 10 kent adeta yerle bir oldu. Deprem bölgesine tüm şehirlerde olduğu gibi Denizli’den de yardım gidiyor. Denizli Valiliği koordinesinde EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde yardımlar toplanıyor.

Denizli Valiliği yardım toplama merkezi hakkında önemli duyuru yaparak; “Şehrimizden deprem bölgesine gönderilen temel gıda ve yardım malzemelerinin paketlenmesi, taşınması ve sevk edilmesinde gönüllü olarak EGS Kongre ve Kültür Merkezinde görev yapan kıymetli vatandaşlarımızın özverili çalışmaları tüm takdirlerin üzerindedir. Kıymetli hemşehrilerimize canıgönülden yaptıkları çalışmalar için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.  EGS Kongre ve Kültür Merkezinde şu an itibariyle çalışan sayısı yeterli olup gönüllü vatandaşlarımıza ihtiyaç duyulduğu takdirde tekraren bilgi verilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.