enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
27°C

Denizli’de 188 bin öğrenci karnesini aldı

2021-2022 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle Denizli’de yaklaşık 188 bin öğrenci karnelerini alarak tatile çıktılar.

Denizli’de 188 bin öğrenci karnesini aldı
17.06.2022
A+
A-

Denizli Vali Vekili Uğur Bulut ve İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici Atatürk İlkokulu/Ortaokulunda öğrencileri bu heyecanlı günlerinde yalnız bırakmayarak karnelerini dağıttı.
 
Atatürk İlkokulu/Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine; Denizli Vali Vekili Uğur Bulut, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen ve Pamukkale İlçe Emniyet Müdürü Kamil Aydın, öğrenciler ve veliler katıldı.
 
Atatürk İlkokulu ve Ortaokulunda Denizli Vali Vekili Uğur Bulut ve beraberindekiler heyecanlı bir şekilde karnelerini bekleyen öğrencilere karnelerini dağıttı. Renkli anların yaşandığı karne dağıtım töreninde Denizli Vali Vekili Uğur Bulut ve İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, öğrencileri başarılarından dolayı kutlayarak, öğrencilerden tatillerini bol bol kitap okuyarak ve dinlenerek geçirmelerini istedi. Okulda öğretmenlerle de bir araya gelen Denizli Vali Vekili Uğur Bulut, öğretmenlerle görüşerek sohbet etti.  
 
2021-2022 eğitim-öğretim yılı karne hatıra fotoğrafı çekimi yapılmasının ardından program sona erdi.
 
Denizli’de bulunan 188.005 öğrenci 2021-2022 eğitim-öğretim yılının son bulması ile yaz taline çıktı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.