enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

Denizli’de 3 ilçede 9 arsa satışa çıktı

Denizli’de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 3 ilçede 9 arsayı satışa çıkardı. 14-15 Haziran arasında 2 ilde yapılacak olan müzayedelerde Denizli’de satışa çıkarılan arsaların değerleri 908 bin lira ile 16 milyon lira arasında değişiyor.

Denizli’de 3 ilçede 9 arsa satışa çıktı
04.06.2022
A+
A-

T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 32 ilde 385 arsa artırma ile satışa sunuldu. Bakanlık, bu şekilde vatandaşa hem yatırım fırsatı hem de kendi konutunu inşa etme fırsatı sunuyor. Ödemede ise net yüzde 20 indirim fırsatı sunan bakanlığın, buradan elde edilen geliri Kentsel Dönüşüm ve Konut Projelerine aktararak konut sorununa da çözüm üretmesi planlanıyor. Arsalar yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade imkanıyla satışa sunulurken, tapu ve KDV masrafından muaf olması da yatırımcıya kolaylık sağlıyor. Taşınmazların satışında sunulan vade imkanında kanuni faiz yüzde 9 ile de vade yapılması taşınmazları daha cazip hale getiriyor.

14-15 Haziran tarihinde 32 ildeki arsa satışı için Ankara ve İzmir’de düzenlenecek olan açık artırmaya çevrim içi katılım da sağlayabilinecek.

DENİZLİ’DE 9 ARSA SATIŞA ÇIKTI

Bakanlık tarafından yapılan duyuruya göre Denizli’de 3 ilçede 9 arsa satışa çıktı. Honaz ve Sarayköy ilçelerinde 2, Merkezefendi’de de 7 arsa müzayede satılacak. Arsaların muammel bedeli 908 bin lira ile 16 milyon lira arasında değişiyor.

Detaylı bilgi için TIKLA!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.