enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2046
EURO
35,0509
ALTIN
2.523,45
BIST
10.660,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
33°C
Denizli
33°C
Açık
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C

Denizli’de cuma günü hava nasıl olacak.. Haftasonu yağış var mı?

Denizli’de 3 Mart 2023 Cuma günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre Denizli Hava Durumu..

Denizli’de cuma günü hava nasıl olacak.. Haftasonu yağış var mı?
02.03.2023
A+
A-

Denizli haftaya bulutlu ve güneşli bir hava ile haftasonuna doğru yaklaşıyor. 2 Mart 2023 Perşembe günü hava parçalı bulutlu, gündüz saatlerinde en yüksek sıcaklık 21, gece saatlerinde en düşük sıcaklık ise 9 derece olacak.

CUMA GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK?

Denizli’de haftasonu öncesi hava sıcaklığı düşmeyecek. Cuma günü açık ve güneşli bir havanın olacağı Denizli’de gündüz saatlerinde en yüksek sıcaklık 20 derece, en düşük sıcaklık ise gece saatlerinde 6 derece olacak.

HAFTASONU YAĞIŞ GÖRÜNÜYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre Denizli’de haftasonu güneşi görmek biraz zor olacak. 4 Mart 2023 Cumartesi günü hava bulutlu olacak. En yüksek sıcaklık 14 derece, en yüksek sıcaklık ise 9 derece olacak.

PAZAR YAĞIŞ GÖRÜNÜYOR

5 Mart 2023 Pazar günü hava yağmurlu olacak. En yüksek sıcaklık 14 derece, en düşük sıcaklık ise gece saatlerinde 8 dereceye kadar düşebilecek. Yağmurlu hava ile birlikte Denizli’de hava sıcaklıklarının 6 ila 8 derece düşmesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.