enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
27°C

Denizli’de eşine ve sevgilisinin bebeğine asit atan kadınla ilgili yeni gelişme!

Denizli’de eşinin Özbek sevgilisini ve ondan doğan 2 aylık bebeğine asit atan öfkeli kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Durumu ağır olan bebek ise tedavisinin yapılması için İzmir’e sevk edildi.

Denizli’de eşine ve sevgilisinin bebeğine asit atan kadınla ilgili yeni gelişme!
18.04.2023
A+
A-

Denizli’de 2 çocukları olan ve yaklaşık 18 yıldır evliliklerini sürdüren 40 yaşındaki Gökhan Y. ile Kerzi Y. arasında şiddetli geçimsizlik başladı. Eve çok sık gelmediği için kocasının kendisini aldattığını düşünen Kerzi Y., eşinin yasak aşkının peşine düştü. Kerzi Y., mahallede evini tespit ettiği kocasının S.G. isminde Özbek sevgilisini ve ondan dünyaya gelen 2 aylık H.Y. adında bebeğini asit dökerek ağır yaraladı.

Hazmedemediği için saldırdığını söyledi

Olayın ardından Kerzi Y. saklandığı kendi evinde yakalanırken, evde olay yeri inceleme ekipleri detaylı çalışma gerçekleştirdi. Gözaltına alınan kadın işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kadın ilk ifadesinde, 2 çocuğunun babası olan kocasını başkasıyla birlikte olup çocuk yaptığı için kıskanıp hazmedemediğini ve olay esnada bebeğin Özbek sevgilinin kucağında olduğunu söyledi.

Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi altında olan Özbek annenin yapılan müdahalenin ardından durumunun iyi olduğu öğrenilirken, İzmir’e sevk edilen 2 aylık bebeğin durumunun ciddiyetini koruduğu ve vücudunun bir çok yerinde yanık olduğu öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.