enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

Denizli’de Haftasonu ve Yeni Haftada Hava Nasıl Olacak?

Geçtiğimiz haftayı yazdan kalma günler ile geçiren Denizli’de haftasonu ve yeni haftanın hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden aldığımız veriler ile Denizli’de hafta sonu yaşanacak hava olaylarını sizler için derledik.

Denizli’de Haftasonu ve Yeni Haftada Hava Nasıl Olacak?
10.11.2018
A+
A-

Geçtiğimiz haftayı yazdan kalma bir hava ile geçiren Denizli’de, sıcaklıklarda ciddi bir düşüş yaşanmayacak. 10 Kasım (bugün) gününü puslu bir hava ile geçirecek olan Denizli’de en yüksek sıcaklık 15 derece civarında seyrederken en düşük sıcaklık gece saatlerinde 5 dereceye kadar düşecek. Pazar günü plan yapacak olanlara iyi haber, az bulutlu bir hava ile güne başlayacak olan Denizli’de en yüksek sıcaklık 16 en düşük sıcaklık gece saatlerinde 4 derece olacak.

YENİ HAFTA HAVA NASIL OLACAK?

Haftasonunu az bulutlu ve güneşli geçirecek olan Denizli’de yeni haftada da yazdan kalma hava etkisini sürdürecek. Yeni haftanın ilk gününü 15 derecelik sıcaklıkla karşılayacak olan Denizli’de gece saatlerinde en düşük sıcaklık 4 derece civarında hissedilecek. Salı günü de sıcaklıklarda ciddi bir değişiklik görülmezken, en düşük sıcaklık 3 derece olsa da gündüz saatlerinde 14 derece civarında seyredecek.

ÇARŞAMBA SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Haftasonunu ve yeni haftayı ortalama sıcaklık değerleri ile geçirecek olan Denizli’de Çarşamba günü 6 derece birden düşecek. En yüksek sıcaklığın 9 derece olacağı Çarşamba gününde,  gece saatlerinde en düşük sıcaklık 2 derece olacak.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.