enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4042
EURO
34,8052
ALTIN
2.433,61
BIST
9.983,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Denizli’de iki ilçeye kar geri dönüyor!

Denizli’de son 2 haftadır etkili olan sıcak hava, yağışlarla birlikte yerini serin bir hava bırakmaya hazırlanıyor. İki ilçede ise yağmur ile birlikte yer yer kar yağışı da görülebilecek.

Denizli’de iki ilçeye kar geri dönüyor!
04.03.2023
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre Denizli’de yağış bekleniyor. Özellikle haftasonunun yağışlı geçmesi beklenirken, yüksek kesimlerde de kar yağışı olabileceği ifade ediliyor.

4 Mart 2023 Cumartesi gününü bulutlu ve yer yer yağışlı geçiren Denizli’de en yüksek sıcaklık 12 derece, en düşük sıcaklık ise gece saatlerinde 5 derece civarında olacak.

PAZAR GÜNÜ YAĞIŞLI GEÇECEK

5 Mart Pazar günü ise yağışlı hava etkisini sürdürecek. En yüksek sıcaklık gündüz saatlerinde 12, gece saatlerinde en düşük sıcaklık ise 5 derece olacak.

YENİ HAFTADA GÜNEŞ AÇACAK

6 Mart 2023 Pazartesi yeniden güneş açacak. Parçalı bulutlu bir hava olacak olan Denizli’de sıcaklık 14 dereceye kadar çıkacak. En düşük sıcaklık ise gece saatlerinde 3 derece civarında olacak.

İKİ İLÇEYE KAR YAĞIŞI BEKLENTİSİ

Denizli’de haftasonu yağışları iki ilçede yer yer kar yağışına dönecek. Özellikle Çameli ve Kale ilçelerinde karla karışık yağmur, yüksek kesimlerde de kar yağışı bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.