enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2474
EURO
34,6643
ALTIN
2.396,40
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C

Denizli’de iki tekstilden çalışanlara enflasyon zammı

Denizli’de iki tekstilden çalışanlara enflasyon zammı
06.10.2021
A+
A-

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından Eylül ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından dün Tan Tekstil’den yapılan açıklamada: “Ülkemizde enflasyon Eylül’de yüzde 1.25 artarken, yıllık bazda yüzde 19,58 oldu. Yaklaşan kış aylarında ısınmak için kullanacağımız doğalgaz ve kömüre çok daha fazla zam geldi. Hepimizin alım gücü düştü. Çalışma arkadaşlarımızın mağduriyetlerini azaltmak için 1 Ekim tarihinden itibaren her personelimize yüzde 10 zam yapılmıştır. Yılbaşında güncel durumlar değerlendirilerek tekrar zam yapılacaktır.” İfadeleri kullanılmıştı.

İşçilere enflasyon desteğine Meyteks Tekstil de katıldı. Şirketten yapılan duyuruya tüm çalışanlara yüzde 10 oranında zam yapıldığı, zammın 1 Ekim itibariyle geçerli olacağı belirtildi. Şirketten yapılan açıklama şu şekilde: “Ülkemizde enflasyon Eylül’de yüzde 1.25 artarken, yıllık bazda yüzde 19,58 oldu. Yaklaşan kış aylarında ısınmak için kullanacağımız doğalgaz ve kömüre çok daha fazla zam geldi. Hepimizin alım gücü düştü. Çalışma arkadaşlarımızın mağduriyetlerini azaltmak için 1 Ekim tarihinden itibaren her personelimize yüzde 10 zam yapılmıştır. Yılbaşında güncel durumlar değerlendirilerek tekrar zam yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.