enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
34°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
27°C

Denizli’de maskesiz sokağa çıkmanın cezası ne kadar?

Denizli’de maskesiz sokağa çıkmanın cezası ne kadar?
15.05.2020
A+
A-

Kontrollü Sosyal Hayat sürecinde pazar yerleri, marketler, AVM’ler, toplu ulaşım araçları, taksiler ile tekrar hizmet vermeye başlayan kuaförler ve berberlerde zorunlu olan maske kullanımı, bazı illerde hıfzıssıhha kurulları tarafından sokağa çıkıldığında da mecburi tutuluyor. Koronavirüse karşı mücadelede sosyal mesafe kuralıyla birlikte en önemli tedbir uygulamalarından biri olarak öne çıkan maske kullanımı, Türkiye’deki 13 ilde zorunlu hale getirildi.

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle ülkemizde bazı illerde sokağa çıkma yasağı uygulanırken bazı illerimizde de maskesiz çıkma yasağı getirildi. Koronavirüs salgını ile mücadele edilen şu günlerde Adıyaman, Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Bartın, Denizli, Düzce, Kastamonu, Muğla, Uşak, Rize, Karabük, Kayseri, Sakarya, Siirt, Tunceli ve Kırıkkale ve Kırklareli’de maskesiz sokağa çıkmak yasaklandı.

DENİZLİ’DE MASKESİZ SOKAĞA ÇIKMANIN CEZASI NE KADAR?

Haber merkezimizin yetkililerden edindiği bilgilere göre, Merkez ilçe Pamukkale’de kaymakamlık maskesiz sokağa çıkma cezasını belirledi. İlçede maskesiz sokağa çıkan bir vatandaşa ilk seferde 800 TL ceza uygulanacak. Aynı kişinin durumu tekrarlaması halinde ceza 3 bin 100 TL’ye kadar ceza uygulanacak. Bir diğer merkez ilçe ola Merkezefendi’de de aynı cezaların uygulanması bekleniyor.

Yorumlar
  1. Ali ihsan Aykut dedi ki:

    Bizler hala maskeye ulaşamadık.insan kendi sağlığını umursamazmı.ceza uygulansın ama önce maske dağıtılsın.ceza ile suc hakkaniyetli olsun.birzamanlar biri oxford vardıda bizmi okumadık.gibi birsey oluyor.saygılar