enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
20°C
Denizli
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Denizli’de römork üzerinde şampiyonluk kutladılar!

Denizli Denko Lojistik Süper Amatör Lig play-off karşılaşmaları sonunda ipi göğüsleyen Irlıganlıspor gelecek sezon Denizli’yi Bölgesel Amatör Lig’de(BAL) temsil etmeye hak kazandı. Tarım faaliyetleri ile öne çıkan mahallenin şampiyon takımının kutlamasını römork üzerinde yapması ise hafızalardan silinmeyecek bir kare olarak kayıtlara geçti

Denizli’de römork üzerinde şampiyonluk kutladılar!

Denizli Denko Lojistik Süper Amatör Lig karşılaşmaları 2 grupta toplam 20 takımla başladı. Çift devreli lig usulü oynanan maçlardan sonra gruplarında ilk 3 sırayı alan takımlar play off oynamaya hak kazandı. Kırmızı grupta Çal Belediyespor, Denizli İstiklalspor ve Bağbaşı Zeytinköyspor, Beyaz Grupta ise Y.Çivril belediyespor, Irlıganlıspor ve Kartalspor play-off’a kaldı.

Denizli Denko Lojistik Süper Amatör Lig play-off birbirinden zorlu maçlara sahne oldu. Karşılaşmalarda 5 maçta 11 puan alan Irlıganlıspor, şampiyon olarak direk olarak BAL’a çıkmayı başardı. Nefes kesen maçlar sonunda son maçta uzatma dakikalarında attığı golle Çal Belediyespor’u 2-1 mağlup eden Yeşil Çivril Belediyespor ise 2. olarak play-out oynamaya hak kazandı. Yeşil Çivril Belediyespor, Yeşil Çınarspor ile BAL’da mücadele etmek için mücadele edecek.

RÖMORK ÜZERİNDE ŞAMPİYONLUK KUTLADILAR

Şampiyon olan Irlıganlıspor’a Denizli Amatör Kulüpleri Federasyon Başkanı Ayşe Sarıkaya ve lig sponsoru Denko Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan kupayı teslim etti. Irlıganlıspor kupa merasiminin ardından ilginç bir kutlama gerçekleştirdi. Römork üzerine çıkan takım şampiyonluk turu attı. Irlıganlı’nın tarım faaliyetleri ile öne çıkan mahalle olduğu biliniyor.

PLAY-OFF’TA NELER YAŞANDI?

1-hafta
Irlıganlıspor Kartalspor 1-1
Çal B. İstiklalspor 1-1
Bağbaşı Zeytinköyspor Y.Çivril Bld. 1-3
2-hafta
Kartalspor Çal Bld. Spor 1-2
Y.Çivril Bld. Irlıganlıspor 0-2
İstiklalspor Bağbaşı Zey. 1-2
3-hafta
Kartal Y.Çivril Bld. 0-0
Çal Bld. Bağbaşı Zey. 3-0
Irlıganlıspor İstiklalspor 1-1
4-hafta
Bağbaşı Zey. Kartalspor 2-1
İstiklalspor Y.Çivril Bld. Spor 0-2
Çal Bld Irlıganlıspor 2-3
5-hafta
Kartal İstiklal iptal
Irlıganlıspor Bağbaşı Zey. 2-1
Y.Çivril Bld- Çal Bld 2-1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.