enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
22°C
Denizli
22°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Açık
26°C

Denizli’de satranç turnuvasında dereceye girenler ödüllerini aldı

Denizli’de ilk kez bir kulüp organizasyonu ile yapılan ‘En İyi 100 Elo Satranç Turnuvası’ büyük heyecan ile gerçekleştirildi. Milli Takım Antrenörü ve İl Temsilcisi Yardımcısı Alper Eren’in organizasyonu ile gerçekleştirilen turnuvaya birçok ilden sporcu katıldı.

Denizli’de satranç turnuvasında dereceye girenler ödüllerini aldı
17.06.2022
A+
A-

Büyük heyecana sahne olan turnuvada Mehmet Emin Yalçın, Hüseyin Bayko, Ömer Ünsal, Emirhan Akıncı ve Yiğit Sarp Çallıoğlu turnuvada derece aldı. Turnuvada ilk 10’a giren sporculara madalya, ilk 3’e giren sporculara kupa ve madalya, ilk 5’e giren sporcularda para ödülü verildi. Milli Takım Antrenörü ve İl Temsilcisi Yardımcısı Alper Eren, turnuvanın büyük heyecana sahne olduğunu ve birçok ilden sporcunun katıldığını belirterek, “Güzel bir turnuvaya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadık. Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.